Måndag & Tisdag =)

Igår var jag på Sing-A-Long tv-inspelning med Lille, Eve & Dennis... Första gången som man träffar Dennis =P Lille va försenad så vi missade de tåget som vi skulle ta.. Men tåget efter det hann vi med ^^ När vi väl satt på tåget så sa Eve mins 3 gånger att vi skulle gå av i Farsta strand, så när vi väl är där så märker vi inte det fören de har stängt dörrarna ^^ Haha, så vi fick åka till centralen ^^ När vi väl var vid slussen och skulle ta bussen så missade vi den med ^^ Vi fick vänta i typ 15 minuter men det helt otroliga var att vi kom i tid ^^ Ganska kul =P Vi hade ju inte direkt turen på våran sida =P
Men när vi skulle åka hem så gick det mycket fortare med de va ganska kallt då =P

Idag så va Tony (kallköks vikarien) sjuk =D Alla jublade typ.. Så vi fick ha Helge (varmköks läraren) va mycket roligare så =) Efter skolan så gick jag & Anna till No Remorse =) När vi kom dit så snackade vi lite med Petra och sen gick vi till Micke (gitarr/bas läraren) för att boka en tid för baslektion ^^ Sen snackade vi lite med Kenneth han visade oss film/musik rummet (tror jag han sa att de hette) där de har en massa olika filmer och skivor som man kan låna =) Jag skulle prata med Kjelle (Trummis läraren) för att boka en tid för trumlektion =P Men han hade inte kommit ännu, så vi satte oss och kollade på film så länge..
Såg Detroit Rock City.. Den va skiiiiiiit bra, handlar om 4 killar och deras "resa" till en Kiss konsert =P
När vi hade sett klart filmen så hade Kjelle kommit så vi gick och pratade med honom... Fick en tid för lektion imorron 19.00 ^^ Ska bli jävligt roligt =)


Puss & Kraaam

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0