:)

I brist på andra saker att göra så skriver jag ett blogginlägg :P
Denna helg har jag haft riktigt kul faktiskt.. Har varit sjuk men det har inte hindrat mej från att göra saker :D
I fredags umgicks jag med Camilla, Maria, Jonas, BB och Niko.. Vi var hemma hos Maria och hängde, hände inte så mycket där men det var skoj ändå :)
I lördags gjorde jag inte så mycket umgicks med familjen bara typ.. Ända jag gjorde utanför huset var att handla mat och typ gå ut med soporna ^^
Idag söndag har jag gjort ännu mindre :P Jag har inte orkat fixa mej överhuvudtaget ^^ Så jag låg på soffan fram till att Lotta och Camilla körde hem mej till Haninge.. När jag kom hem så gjorde jag inte så mycket heller :P Gick till affären med Bella och handlade lite saker till middagen :P

Camilla visade mej denna video i fredags... Och seriöst jag bara kände hur mina hjärnceller försvann.. Denna brud är så jävla korkad som man kan bli.. This is why I hate fjortisar.. Lyssna i slutet typ vid 2,20 min..



Imorron ska jag åka till bromma plan med Evis och Jenny.. Eve ska äntligen tatuera sig :) Ska bli riktigt skoj att se.. Vet att du är nervös gumman men det behöver du inte vara.. Allt kommer att gå jätte bra :)
Yes men jag har inte direkt någonting mer att säga.. Uppdaterar imorron antagligen med bilder och sånt :)

See ya later biatches <3 <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0