.

Min dräkt som jag beställde har inte kommit..! Har mejlat två gånger till företaget men de har inte svarat.. Börjar tro att det är någon sorts fake sida, tur som fan att jag inte betalat ännu (betalar alltid med faktura)..

Den här helgen har gått riktigt fort känner jag.. Men har haft det riktigt bra :) i fredags efter jobbet så blev det AW/avtackning för några kollegor som ska sluta.. Var riktigt trevligt :) vid 8 ungefär så bestämde jag mej för att dra vidare så jag drog hem till Evis.. Där var det massa roliga människor som jag inte träffat på jättelänge, blev lite spel och en massa skratt :) var en riktigt trevlig kväll :)

På lördagen sov jag så länge som jag kunde :) älskar att sova på lördags morgon, det är den enda dagen på veckan som jag verkligen får sova :P vid 15 tiden bar det av mot Hovet för att kolla på Djurgården - Timrå, matchen slutade inte alls som vi ville.. Efter det spenderade jag kvällen på soffan :)

Söndagen spenderades också på soffan med ena katten och Cosmo ^^ var super mys :)

Nä, nu är det dags att sova.. Ska upp och jobba imorgon :) God natt <3

Bilden under är ifrån min AW, det är Roman, Linn (en av dom som ska sluta) och Ismilda..


.

Jaha, nu var det väldigt länge sen jag skrev så här kommer lite uppdatering ^^

Jag har börjat trivas mer och mer på mitt jobb så jag tackade nej till det som mamma fixade.. Men de sa att jag kunde höra av mej till dom om jag söker jobb i framtiden :)
Jag håller på att jobba mej in i säkerhetsrummet, hoppas att det blir en ledig plats där inne snart :) killarna som jobbar där inne tror att jag skulle lyckas ganska bra där så kan hoppas att dom kan fixa in mej :P

Igår åkte hela familjen till Södertälje för att mamma skulle köpa en ny bil :) alla är riktigt nöjda med den nya bilen.. Blev en Volvo S80 tror jag den hette ^^

I veckan blir det massa bio och hockey för min del :)
Ska bli riktigt roligt, två saker som jag gillar mest i världen :)

Evis och jag har börjat tänka på en ny liten resa till London.. Vi ska typ åka dit över en dag och shoppa så mycket som möjligt :) blir antagligen någon gång i maj :)

Idag beställde jag hem min dröm halloween dräkt :) jag har suttit och trånat efter den i ca 1 år men har alltid tyckt att det skulle bli för dyrt (pga att den kostade en massa och att den skulle fraktas ifrån USA).. Men hittade den på en svensk sida och pga att jag handlade över 500 kr så var det frakt fritt :D jag hoppas bara att den passar :) annars är det rejäl bantning som gäller haha ^^

Nedan kommer bilder på den nya bilen och min dräkt :D


RSS 2.0