Grönan!

Åkte till grönan idag med mamma, micke och några flera :P Det va skit kul :) The Poodles spelade på sommarkrysset.. Såg bara 1 låt, men de va deras bästa.. Sen så försökte Helena få sångaren att ge mej en kram.. Han e så heet :D Men de skrev bara en massa autografer på scenen och inte där vi stog.. Fick inte direkt någon bra bild på han heller och så skulle de typ dra ganska snabbt för de skulle till en festival i Sala :P Men jag är lycklig ändå :) Jag åkte inte direkt någonting, 1 gång stora bergodal banan och 1 gång vilda musen.. :P Sen så tog jag bara en massa lotter :P Vann en söt nalle.. :) Förlorade 5 gånger på hjul spel typ ^^ Haha, jag och mamma blev skit sura :P Men det va kul ändå :P Såg ett par människor som man kände igen :P

Sen när jag kom hem till brandbergen och klev ur taxin så träffar jag Bella :) Har inte träffat henne sen skolavslutningen, så det va riktigt kul :)


Puss & Kraam

Detta har hänt den senaste tiden ^^

Glass på Jensen's med brudarna i torsdags :) Fan va kul det va.. Va så härligt att träffa dom igen, saknar dom som faan.. Personalen va ju inte direkt så trevliga, va ganska bitchiga om man ska va ärlig.. Men det va jätte gott med glass :P Mjukglass med lakris strössel och lakrissås :) Så goooott :D Sen så kastade vi in Hanna i ett provrum på Gina Tricot och bara slängde in en massa kläder som hon skulle prova :P Det va så roligt, hon såg helt förskräckt ut.. :) Sen så gick vi runt lite i stan gick till blue fox och kollade på piercingar :P Det va en tjej som skulle pierca sig i läppen när vi va där.. Haha, Lille såg jätte rädd ut och de va inte hon som piercade sig.. Hahahaha Hon såg räddare ut än vad tjejen som tog den :P Haha.. Det gör inte heller direkt ont att ta i läppen, det va ganska behagligt faktiskt.. :)

Ja, igår så satt man på rummet och hade skiit ont i huvudet.. Hela min familj + Chrille satt i vardagsrummet och sjöng karaoke! Och det lät förjävligt.. Och jag kan ju lugnt säga att de inte sjöng lågt direkt.. Utan typ på högsta volymen.. Det va hemskt.. Eve ringde till mej när hon var på väg hem från jobbet, åh gud vad jag garvade :P Bara söta Eve kan lyckas gå på tåget mot södertälje som va helt fel tåg.. Sen fick hon sitta och vänta i älvsjö på nästa tåg mot haninge.. :P Med alla fulla fjortisar ^^ Nä, det roligaste var nog när Eves pappa och hans tjej kom och mötte henne vid tåget och hon som hade en väska full med cider ^^ Haha, så mycket har jag nog inte garvat på länge tror jag.. :)

Ja, i oktober så händer det grejer ^^ Ska till London med mamma och sen typ 5 dagar efter jag har kommit hem från London så ska jag till Puerto Rico med Pappa och dom.. :) Ska bli roligt, de ska nog bli roligast med London, för då är det bara jag & mamma, och vi har nog aldrig umgåtts bara hon och jag det har alltid varit med Bella och min mormor typ.. Så det är ganska skönt..
Men det ska ju bli kul att åka till Puerto Rico också.. :) Då kan jag utnyttja min spanska lite :P Haha, för man pratar väl spanska där? :P Om man gör de så kan jag ju försöka att glansa lite eftersom att jag har studerat spanska :P Det enda som är lite jobbigt är ju pengar.. Får ju bara mitt studiebidrag och nu efter sommaren så får jag mitt första i september och då har jag bara det och det kommer man ju inte så långt på.. Men vad ska jag göra? Jag kan ju försöka att göra saker för pengar, inget perversigt men typ städa huset eller nåt sånt.. Fick 200 kr förut av mamma för att jag hjälpte min syrra städa sitt rum, men jag ska säga det.. De va inte värt 200 kr det va värsta svinstian i hennes rum.. Jag skulle ha sagt minst 400 eller 500 kr...


Puss & Kraam

Uppdatering :P

Nu har det gått ganska länge på sommarlovet och jag har typ inte gjort ett skit. Visst, jag va i Sälen 1 vecka och så. Men jag har inte direkt gjort nåt riktigt roligt. Förutom när jag träffade Gurkan, för det var jävligt skoj :) Men annars så har jag typ bara suttit hemma och haft skit tråkigt precis som alla andra sommrar! Jag som sa att denna sommar skulle vara annorlunda, men tydligen så blir det inte så.
Idag sa min bror till mej att jag borde ringa till hans jobb och fråga om jag kan få sommar jobba där resten av sommaren. Jag funderar på att göra de, men jag vet inte. Jobba på samma ställe som min bror kan vara lite jobbigt, för både han och mej. Men ganska schysst ändå.
Jag håller helt ärligt på att bli galen här, jag har suttit här för länge. Jag har inte gått ut på typ 2 dagar, om man räknar bort min altan och när jag typ sitter i mitt fönster. Jag blir så rastlös så att det inte är sant, och det värsta är att jag inte kan göra så mycket. Alla mina vänner är typ borta eller jobbar. Visst jag är ensam hemma på dagarna, men det finns inte så mycket att göra här ensam.

Fan va kul det va när min bror kom hem från jobbet idag. Han skulle öppna sin dörr till ballkongen och såg en jävla massa "insekter" typ. De såg ut som en blandning mellan getingar och stora flugor. De va skit många och de hade börjat klättra på väggen under mitt fönster. Danne gick och hämtade min hårsprej för att få bort dom. Den va inte så bra, den räckte inte fram, så han hämtade en doftsprej typ. Då gick det undan, de bara ramla av väggen typ. Fan va äckligt det va. Så slog han ihjäl en med en av mina böcker. Haha det kanske inte låter så roligt, men man va nog tvungen att vara där för att se humorn i det hela :P

Jag är fortfarande singel och lite halft olycklig (men bara vid vissa tillfällen). Men jag klarar mej ändå. Jag har inte direkt behöft en kille förut för att vara lycklig. De är bara ett plus typ :P Men de vore ju trevligt att vara älskad av någon igen. Det finns inte så mycket jag kan göra, mer än att vänta på att det ska hända.

Saknar alla mina brudar, har inte träffat er sen skolavslutningen. Förut om Gurkan. Vi måste alla träffas snart igen och göra nåt kul :) Billigt och bra dåra, för jag har inga pengar :P Hahaha

Puss & Kraam

A new day in my life ^^

Jaha, nu har man kommit hem från Sälen ^^ Det va ganska tråkigt, gjorde inte så mycket. Kunde ju inte direkt åka skidor :/ Men jag köpte en skit snygg sälen tröja :P Men jag är jävligt glad att vara hemma igen. Saknat mina tjejer som faan. De va så kul att träffa gurkan idag :) Så shoppade vi, köpte en skit snygg jätte kort kjol, två linnen, en t-shirt och en keps :P Älskar när det är rea :D
Snart ska man träffa alla tjejerna också, eller förhoppnings vis alla :P :D Ska bli så kul, har saknat de så jävla mycket :)


Puss o kram

RSS 2.0