Fredag :)

Nu var det ungefär en vecka sen jag skrev sist :P
Har börjat på jobbet nu, allt går jätte bra :) Jobbar med jätte trevliga människor och känner ganska bra med pengar :)
Har suttit och pluggat PLU nummer i 2 dagar nu, känns som att dom aldrig kommer att fastna..
Idag ringde de från Gröna Lund till mej och sa att de ville erbjuda mej jobb från 27 juni fram till säsongens slut... Kunde de inte ha ringt för typ 1 månad sen..? Men jag är nöjd med mitt jobb, lite jobbigt att jag typ inte får några raster men det spelar inte så stor roll för mej för tillfället :) Fick mitt schema i onsdags och jag har fått ganska många tider men ändå inte för många.. Så kommer vara ledig ganska mycket i sommar ändå :)

Imorron blir det countryfestival med mina vänner :) Ska bli riktigt skoj eftersom jag aldrig har varit på det förut :p Ska köpa cowboy hatt och dansa linedance :D

Nä, nu måste jag gå och duscha och börja fixa mej inför jobbet :) Jobbar 16-22 idag så vi får se om jag skriver något ikväll när jag har kommit hem :)

See ya later biatches <3 <3

Bandit :)

Jag & Evelina hade jätte roligt i går på Harry B James.. Man märker att vi har varit där ganska många gånger och är buddy med vakterna när de inte ens kollar på våra leg och bara säger att vi ska gå in :)
Träffade Christopher och en massa andra roliga killar ;)
Lyssnade på riktigt bra musik (Engel & Smash into pieces), såg Hardcore superstar killarna och Plan Three killarna :D




See ya later biatches <3

Update :)

Nu var det ett tag sen som jag skrev... Som vanligt :P Inte mycket som har hänt men ändå ganska mycket :)
Jag har fått jobb på Ica Maxi i Botkyrka :) Börjar v26 än så länge är det bara sommarjobb men vem vet kanske kan leta till ett fast jobb :)
Var på grönan med mina tjejer i torsdag.. Vädret var perfekt, det var NRJ in the park så vi fick se en massa framträdanden och jag vann ett jätte stort monster till min samling :)
Jenny och Eve åkte Insane fy, skulle jag aldrig klara av :P Eve började gråta på vägen upp, stackarn..
Igår (Fredag) var jag på fest i Nykvarn, på en jätte fin golfklubb... Var riktigt kul med en liten detalj som kunde ha sluppits :P Men jag träffade både "gamla" kompisar och nya :)
Idag ska vi kanske grilla (tror inte att det blir av pga vädret) Men förhoppningsvis kan vi göra något hela gänget ändå :)

Ska lägga upp bilder när jag kommer hem till mamma igen så ni får hålla utkik efter dom på min bilddagbok.


See ya later biatches <3 <3

Studenten :)

Studenten var helt underbar :)

Sov hos Eve för att vi skulle upp tidigt för att fixa oss.. Alla tjejer träffades och vi gick till Martina för champangefrukosten... Var där ett tag och hade det riktigt trevligt sen började vi röra oss till skolan...
Vi tog klassfoton, skrev i varanns mössor och umgicks.. Sen blev det brunch, tal, olika utdelningar av diplom mm, betygs utdelning, vi sa hej då till alla lärare och sist men inte minst utspringet :)




Efter att vi mött upp med våra familjer, kramats och fått en massa saker runt nacken så drog vi upp till limon.. Det var sjukt roligt.. Vi åkte runt lite och sedan begav vi oss mot Tumba för att lämna av Jossan :) Sen hem till Lille i Jordbro och sedan var det min tur :P
Mottagningen hemma var riktigt mysig, mycket folk och god mat... Fick inte min systemkamera men det gör inget, fick en massa annat som jag är extremt nöjd över :) Jag fick en massa pengar så jag har nästan råd att köpa en systemkamera. På kvällen drog jag hem till Eve och umgick med en massa folk båda från vårat gäng och folk från Stenhamra :) Kvällen varade inte så länge eftersom alla var så trötta men det gör inget för den tiden som jag spenderade med mina älsklingar räckte :)
Älskar mina bebisar så sjukt mycket, ni är mitt allt <3<3


På måndag ska jag på en jobbintervju på Ica Maxi Botkyrka :) Jag hoppas verkligen att jag får det, så att jag kan få ihop lite pengar i sommar... Vill inte sitta hemma hela tiden, jag blir så lätt uttråkad.. För mej spelar det ingen roll att det är 1 timme och ca 30 min härifrån, som tur är så gillar jag att åka tåg och buss :P

:)

Nu var det ett tag sen jag skrev, som vanligt :P
Men nu har jag fyllt år iallafall.. Den dan var riktigt mysig :) Började med en massa gratulationer och sånt, i skolan vid lunchen så sjöng alla för mej (gulligt men jag skämdes fan).. Gick hem till Eve med Jenny för att sitta där en stund innan jag skulle hem och hämta min hårddisk.. För att sedan åka till Julia för att hämta alla bilder från balen :D
Va hon Jullan i typ 10 minuter innan jag skulle hem igen för att gå och äta på torget...
Käkade en god middag med familjen och mormor :P Efter att vi hade käkat klart kommer Hassan med en drink till mej som huset bjöd på :)
Drog hem till Eve efter det och hade skoj med tjejerna och Linus :)

Tack till alla som var delaktiga i denna dag :D

Nu börjar det närma sig studenten och man längtar men är ändå ledsen... Jag hoppas att allt går som det ska men man vet ju aldrig.. Vad som helst kan gå fel :(
*Peppar peppar* Allt blir nog jätte bra :) Ska fira med släkten och vänner så det kan inte bli mycket bättre :D


See ya later biatches <3<3

RSS 2.0