Jobb

Då har man överlevt första arbetsdagen efter semestern. Jag trodde att jag skulle vara helt slut och ganska irriterad men det har varit en riktigt bra dag. Samtalen som har kommit in har varit relativt lätta och det har inte ringt super mycket. Man har faktiskt hunnit göra andra arbetsuppgifter mer än svara i telefonen :)

Jag tycker helt allvarligt om mitt jobb.. Man kanske inte alltid är så positiv över allting som händer här omkring man blir så klart irriterad ibland men jag tycker faktiskt i helheten att mitt jobb är roligt. Det är inte många som faktiskt förstår vad vi på Euroline håller på med men det bryr jag mej inte om, jag tycker det är roligt att hålla på med någonting ovanligt. När året är slut så får vi se vart jag hamnar men jag hoppas att det är på ett liknande ställe, kanske inte just med företagsservice eller kortbetalningar men någonting ovanligt och roligt.


..

Jag har funderat en del över ögon operation med laser.. Jag är en av de personer här i världen som har ganska stort synfel, jag ser så gott som ingenting - mer än färger och en del former - på ungefär 30 cm håll utan glasögon.. Jag har testat att använda linser men det passar inte mej.. Jag har super svårt för att lägga in dom i ögonen och ännu svårare för att få ut dom..

Dessvärre så tycker jag inte alls att jag ser bra ut utan mina glasögon, jag ser sjukt mycket yngre och konstigare ut.. Visseligen så är det en vanesak, jag trodde ju aldrig att jag skulle passa i glasögon när jag väl fick dom.. Då tyckte jag att jag såg helt störd ut men det ändrades ganska snabbt ^^

Anledningen till att jag ens började tänka på detta var pga att jag var och skulle skaffa ett nytt pass idag och när jag tog mitt foto så var jag tvungen att ta av mej mina glasögon för att de tydligen reflekterade eller någonting sånt..
Jag blev så sjukt missnöjd med fotot och allting.. Så på något konstigt vis så började jag fundera på om man kanske skulle göra en ögonoperation.. För det skulle ju faktiskt lösa en hel del av mina "problem".. Jag skulle kunna använda vilka solglasögon jag vill, slippa få ränder ifrån en solbränna på sidorna av ansiktet pga mina glasögon, jag skulle kunna bada ordentligt (inte för att jag badar men om jag skulle vilja), slippa betala nya glasögon och sånt varje gång som synen ändras en bit. Det känns som att det påverkar en hel del men jag kanske överdriver - jag vet inte riktigt..

Tyvärr så är en ögonoperation sjukt dyr.. Den kan kosta mellan 20.000 - 50.000 beroende på behandling och en massa annat..

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra, det är väldigt mycket pengar..


..

Jag är - som jag alltid har sagt - extremt dålig på att uppdatera denna blogg.. Jag som otroligt många andra väntar på att blogg.se ska skapa en app så man kan blogga i mobilen, det skulle underlätta så sjukt mycket eftersom man gör alltid i telefonen nu för tiden..
Jag kan inte blogga i telefonen, jag har testat på alla sätt jag kan komma på och ingenting fungerar..
Om jag ska vara helt ärlig så funderar jag på att byta blogg eller skaffa mej en till, iallafall tills det kommer en fungerande app..

Jaja, vi får se hur det blir..
Snart tar min två veckor LÅNGA semester slut, ska bli riktigt skönt att börja jobba igen :D För en work-aholic som jag så är två veckor för länge.. Det hade räckt med typ 3 dagar ^^ Under min semester har jag tagit det lugnt hemma, varit på en massa bio, shoppat, träffat mina vänner och lite släkt :)

Igår var jag på IKEA med Evis, var riktigt roligt.. Har inte varit där på typ hundra år och jag har alltid roligt med Evis så det var en perfect match :D Efter att vi hade gått på IKEA fram och tillbaka ganska länge så åkte vi vidare och köpte godis på en godisbutik i Kungens Kurva där de har 500 sorters godis :D Det var helt underbart vad mycket godis det var - Paradis ^^

Nä, nu blev det ganska blankt i min hjärna.. Får försöka uppdatera snart igen :P

RSS 2.0