.

Min första dag på Point gick bra :) var riktigt trevliga personer som jag jobbar med :) kommer dock bara ihåg namnet på ett par stycken :P jobbet var ganska knepigt vid vissa tillfällen men ändå ganska lätt att förstå :) Emelie (hon som lär upp mej) ska sluta på fredag så det är lite tråkigt för hon är den enda tjej som jobbar med samma sak som jag i närheten av min ålder xD annars är de typ 6 tjejer (med mej inräknat) och ca 20 killar :) haha så jag trivs ganska bra ;)

Är på väg till jobbet nu så jag hoppas att den här dagen blir lika bra :)
Idag blir mitt förstorade foto klart och så jag hoppas att mamma kommer ihåg att hämta ut det ^^

Puss så länge <3


.

Sitter just nu på bussen på väg till min första arbetsdag på Point :) åh jag är jätte nervös ^^ inte för att det är ovanligt, är ju alltid nervös när jag ska göra nya saker :P men förhoppningsvis går det över när jag kommer dit och träffar mina nya kollegor :)
Hur som helst så ska det bli jättekul :)

Berättar senare hur det gick :)
Puss så länge <3


.

Sitter just nu på Subway med Trollet och väntar på att mammas möte ska ta slut så vi kan åka till Globen för AIK - Djurgården matchen :)

Imorse åkte jag och Evis till handen för att fixa lite inför imorgon ^^ vi gick på systemet och handla mat på Maxi :) jan hann även gå lite ärenden själv :)
Jag köpte även biljetter till Legendmatchen den 10 feb :)

Hämtade även ut mina saker som jag beställde ifrån Nelly på posten idag ^^ beställde ju två par skor, en jumpsuit och ett armband :) skorna tror jag dock att jag kommer skicka tillbaka.. De var så höga så jag tror inte att jag kommer kunna gå i dom utan att bryta benen ^^ men armbandet och jumpsuiten stannar kvar hos mej :D


.

Då är jag åter igen på väg till Point :) idag ska det skrivas kontrakt jippii ^^ efter det ska jag åka till Söder för att hämta ut lite foton och sedan medicin till min mormor :)

Usch när jag skulle gå till bussen så gick jag i bra tid och bussen kom.. När jag väl satt mej på bussen så inser jag att jag glömde mitt kuvert ifrån Polisen hemma.. Så jag fick hoppa av i sista sekund för att springa hem och hämta det och sedan springa tillbaka för att hinna med nästa buss.. De som känner mej vet att jag har allt annat än bra kondition så halvvägs hem så kan jag knappt andas.. Men nu sitter jag iallafall på bussen igen :) jag hoppas att jag hinner i tid till mitt möte :)

Igår var jag och Trollet och beställde lite foton (de som jag ska hämta ut) jag beställde även en förstoring på en av mina favorit bilder på mej men den är inte klar förrän nästa vecka :/

Vi var även på Hovet igår, det var Djurgården - Färjestad.. Det var dessutom hyllning för Challe Berglund :) alltid lika roligt att vara på Hovet med hela Djurgårdsfamiljen :) matchen var dock inte den bästa men vi vann iallafall :)
Imorgon ska vi tydligen gå på borta derbyt i Globen.. Ska bli roligt, jag älskar matcherna i Globen ^^ det är en sån härlig känsla, visserligen är det ännu bättre känsla när det är våran hemma match ^^ hoppas att vi vinner denna dock :P

Igår kom även mitt presentkort på Nelly ifrån presentkortstorget så jag beställde två par skor, en jumpsuit och ett armband :) hihi längtar tills dom kommer :D


.

Idag var jag på ännu ett möte hos Point.. Det slutade med att de erbjöd mig en anställning :D provanställning i 6 månader sen får man ju se om alla är nöjda med allt och då blire fastanställning :D får bättre lön nu än vad jag hade tidigare också så det gjorde mig riktigt glad ^^
Nu behöver jag bara vänta på att polisen skickar hem ett utdrag ur belastningsregistret till mig, så får jag börja jobba..
Tycker att det ska bli riktigt roligt :) få testa något nytt och se hur långt det kan ta mig..
Det sista som min blivande chef sa till mig innan jag gick därifrån var: Ser fram emot när du börjar och kommer hit och skiner med din positiva energi :D


Efter mötet så åkte jag till centralen för att möta Eve.. Vi gick och kollade i lite butiker och käkade sen blev det bio, Alvin & Gänget 3 ^^
Haha den var inte så jättebra men är glad att jag såg den ändå :P älskar såna filmer, såg en massa filmer på reklamen som jag vill se ^^ Tror nog att 2012 kommer att bli ett bio år hahaha..


Efter bion så åkte jag till mitt gamla jobb för att möta mamma. Behövde låna hennes data och fax för att skicka efter polis saken ^^ Så gott som alla där visste redan om att jag hade fått jobbet på Point haha ryktet sprider sig fort på det där stället xD

Ska väl gå och lägga mig snart, ska upp tidigt imorron för att hjälpa mamma och bror att flytta in alla mormors saker i ett lager förråd..

Puss så länge <3

.

Just nu sitter jag på en buss på väg till mitt gamla jobb :) ska se hur de klarar sig utan mej haha nä, jag ska äta lunch med en gammal kollega :) ska bli riktigt roligt.. Jag har så sjukt ont i min kropp efter paintballen i söndags, jag kan knappt gå utan att vilja gråta xD värsta är att gå upp och ner för trappan i lägenheten, tyvärr så gör jag ju det typ hundra gånger om dagen också :( Igår var jag på en andra arbetsintevju hos Point :) det gick väldigt bra, tycker iallafall jag ^^ de ska hörs av sig i veckan och meddela om jag får jobbet eller ej, håller tummarna :) Efter intervjun så hämtade Eve upp mej på Gullmarsplan och vi åkte till Nacka för att käka och shoppa lite :) Blev en massa shopping för min del haha som vanligt alltså ^^ köpte lite nya kläder, en uppblåsbar sackosäck, sminkborstar och lite annat roligt :) Var en riktigt mysig eftermiddag :) måste göras om snart igen :) Puss så länge :)

.

Igår åkte vi tjejer ut till Farsta för att spela lite paintball :) haha första gången för mej ^^
Det var riktigt roligt och det gjorde ganska ont när man fick kulorna på sig.. Jag har en del blåmärken ^^ men det är verkligen något som jag kommer göra om :) riktigt roligt :)

Just nu sitter jag mer eller mindre och väntar på att kl ska bli ca 12 så jag kan gå till bussen.. Ska på arbetsintervju idag så är riktigt nervös även fast jag har varit där tidigare på en intervju.. Jag hoppas att det går bra :)
Efter det ska jag möta upp Eve för lite shopping och bio :)

Här kommer två bilder på hur vi såg ut innan och en på mina blåmärken xD


RSS 2.0