.

Usch jag har haft jätte mycket ångest över mitt nya arbete.. Känner att jag har för lite att göra och att jag inte utmanar mej själv på ett sätt som jag vill göra.. Så igår berättade mamma för mej att ett företag som mitt gamla jobb samarbetar med söker folk och de tyckte att jag skulle söka. Om jag minns rätt så var det för teknisk support med ett program som jag jobbade i på Euroline..
Så ide skickade jag över mitt CV och mina uppgifter till dom :) såg även att de sökte folk internt på mitt nuvarande jobb till gruppen som jobbar med avtal. Så skickade över en förfråga om jag fick söka det eller inte..
Problemet som jag känner nu är att jag inte har sagt något till min chef än.
Men jag är inte hundra på att jag vill byta jobb.. Ska se om jag får någon respons ifrån de andra jobben och känna efter lite..

Jaja till lite roligare saker.. Igår var vi på hockey, Djurgården - Växjö :) usch vilken spännande match, det var så sjukt tätt hela tiden man visste aldrig vad som skulle hända.. Åh så vann vi med 2-1 :D kändes så sjukt skönt att äntligen få vinna.. Hoppas att det förhoppningsvis håller i sig nu resten av säsongen.. Vill inte att vi ska kvala..!


.

Igår var det alla hjärtans dag så efter jobbet mötte jag upp min valentine Evelina :) vi gick och såg en smyg premiär för This means war :) den var mycket bättre än va jag hade trott :)

Vi hade en riktigt härlig kväll tillsammans, det var länge sen jag skrattade så mycket :)

Ikväll efter jobbet ska jag möta upp alla mina älsklingar för middag i stan :) hoppas att dagen går fort ^^

Puss så länge <3


.

Torsdag idag :) den här veckan har gått jättefort haha ganska skönt :P
Idag kommer var den första heldagen som jag sitter helt själv på Artema.. Blä, allt kommer säkert gå fel bara för det.. Känner tyvärr att jag inte riktig är redo ännu men ska göra ett försök och funkar det inte så tar jag det som det kommer :)
Idag ska Roxie till veterinären för att "klippa" sig.. Får se hur han ser ut när jag kommer hem ifrån jobbet :)

Imorgon efter jobbet ska jag, mamma och Trollet (om hon är frisk) gå på Legendmatch på Hovet :) det är gamla Tre Kronor spelare som ska spela mot gamla spelare ifrån Finska laget.. Ska bli riktigt roligt :) bl.a. så är Foppa och Börje Salming med och spelar :)

Igår när jag och mamma va och handlade mat så hittade vi en påse fryst potatismos... Jag tyckte det var skit roligt, det är ju höjden av lathet ^^ det är ju inte direkt svårt att göra potatismos haha..


Puss så länge <3


.

Gårdagen gick väldigt bra tycker jag :) Jonas och jag satt och jobbade med Artema ett par timmar på morgonen, sen var vi tvungna att hoppa in och hjälpa till på Vx670 sidan så hon som har den stationen skulle komma in senare och det var en hel del borta.. Det gick väldigt bra, kändes som att jag hade koll på läget (efter en stund xD).. Efter lunchen så satt jag med Jonas igen.. Då gick allting jättebra.. Efter att han gick hem vid halv 3 så började det skita sig ^^ haha fick bara en massa felmeddelanden men hoppas att vi kan lösa det idag :)

Efter jobbet hämtade jag ut ett paket på posten, det var mina jackor som jag har beställt :) jag är faktiskt ganska nöjd, jag gillar nog skinnjackan mest :)


.

Då var helgen över och dags att åter hå till arbetet imorgon :)

Den här helgen har varit riktigt bra :)
Fredag:
Jag jobbade och sedan åkte jag hem och tog det lugnt på soffan.. Somnade riktigt tidigt då jag var super trött :)

Lördag:
Tog sovmorgon, hoppade in i duschen, gjorde mej i ordning och gick på lång promenad med Cosmo :) efter det hämtade mamma och Bella upp mej och vi begav oss till Hovet :)
Innan matchen gick vi till HM för att lämna tillbaka två par byxor som jag hade köpt..
Gick sedan till Hovet och hälsade på alla :) det var match emot Brynäs och läktarna var fulla med både Djurhårdare och Brynäsare.. Matchen gick bättre än vad många hade trott och det slutade med vinst 6-3 :D så underbar känsla det var, det var länge sen vi gick ifrån Hovet med ett leende på läpparna :)
Under tiden som vi käkade middag på halv lyssnade vi på Melodifestivalen och jag måste ju då säga att jag verkligen tyckte att rätt låtar gick vidare, jag älskade dom ^^
Efter middagen spelade vi lite kort och med lite tur så slutade det med att jag vann hihi :D
Jag borde verkligen ha köpt en trisslott eller så, kändes som en bra dag :)

Söndag:
Tog lite sovmorgon, tog handom tvätten och disken och gick på promenad med Cosmo :)
Lite senare på dagen mötte jag upp Evis för att ha lite söndags mys med bio :) vi gick och såg Mästerkatten i stövlar 3D.. Jag tyckte den var jättebra :) den var så söt, det var en kissekatt som var med i typ 3 scener men han var min favorit haha ^^

Imorgon på jobbet ska jag sitta med en "ny lärare" haha Jonas ska visa mej hur det funkar på hans station då jag kanske ska ta över den så han kan byta station ^^ haha jag satt ett par timmar med han förra veckan så vet på ett ungefär vad man gör men inte allt :P så ska bli roligt :)

Nu ska jag ta en sista promenad med Cosmo sen är det sov dags :)
Puss så länge <3


.

Igår innan hockeyn så blev det lite shopping ^^ haha köpte två par byxor, ett par shorts, ett linne, en långärmad tröja och två eyeliners ^^ när jag kom hem efter matchen så blev det lite mer shopping :P beställde två jackor ifrån Nelly ^^ hoppas att dom kommer snart eftersom det är så svin kallt ute nu..

Har precis käkat lunch, sitter just nu i fika rummet och tar det lite lugnt innan det är dags att jobba igen :) idag jobbar jag lite med Ismilda på Vx670 terminaler :) jobbade med henne igår också så jag vet ungefär vad jag håller på med :) känns bra att faktiskt förstå vad det är jag gör ^^ får se hur mycket jag kommer igår efter helgen sen :P

Imorse när jag skulle ta mej till jobbet så kom inte bussen pga snön.. Ca 15 minuter senare kom bussen och det tog så lång tid att komma in till Gullmarsplan så jag missade tvärbanan och kom ungefär 25 minuter försent *suck*
Får se hur lång tid det tar för mej att ta mej hem sen då.. Kanske måste sova på jobbet ^^ haha tur att jag tog med mej en extra tröja så jag inte fryser ihjäl :)

Jaja, ska väl gå tillbaka och jobba lite snart :)


RSS 2.0