Lördag

Jag vet att jag inte har skrivit på länge men har verkligen inte haft ork..
I torsdags var jag iallafall på Harry B James pga att det var Bandit fest :D Det var riktigt skoj, såg på när de berättade om vilka som var med i metallsvenskan och när det var Bandit Unplugged.. Men jag tror nog att det bästa på hela kvällen var när Blowsight spelade, fy fan vad grymma de va :D Jag trodde typ att det skulle vara något töntband som spelade men herregud vad jag blev glad :D
Är helt klart ett fan av dom nu ^^ Pratade med någon snubbe som kände gitarristen, ganska nice..
Evis och jag stod och pratade en hel del med Andre som jobbar på Bandit, han var jätte trevlig :)
Tyckte att det var lite tråkigt att det bara blev jag och Evis men det kommer fler bandit fester :D

Jag kom iallafall hem vid 02.15 och då var det bara att gå och lägga sig, skulle upp och jobba efter några timmar :P Sov iallafall i ca 4 timmar sedan var det dags att fixa sig och dra till jobbet.. Jag halvsov på bussen till gullmars och kom 20 minuter innan jag skulle börja jobba.. Så då åt jag frukost och tog det lugnt innan alla kom tillbaka från mötet ^^
Alla frågade hur jag mådde och tyckte att det var riktigt starkt av mej att jag kom till jobbet haha.. Jag jobbade riktigt bra och slog mitt personliga rekord som nu ligger på 20 eller 21 minns inte riktigt just nu xD
Den sista timmen innan jag slutade kände jag att jag var riktigt trött och sånt för jag blev ganska grinig.. Blev skit sur på datan för att ingenting funkade som jag ville och jag blev riktigt irriterad.. Men allt löste sig till slut..

Gick och la mej riktigt tidigt bara för att jag skulle få sova ut.. Vaknade när klockan var 9.20, jag trodde att min alarmklocka inte hade gått igång och att jag typ hade sovit hela dagen men nej nej xD
Idag ska jag bara ta det lugnt hela dagen och njuta av ledigheten.. Om jag minns rätt så kommer nog min moster och hennes man upp till Stockholm idag.. Sedan imorron ska mina kusiner komma.. Eller vet inte om jag kan säga kusiner eller kusin, vet inte vilka som ska komma xD

Jaja men nu har jag iallafall uppdaterat lite, ENJOY :)
Det kommer säkert att komma mera :)

Tisdag

Idag har jag varit på Vårdcentralen i brandbergen för att undersöka mej, se om de skulle hitta något fel på mej ^^ Evis följde med mej, så söt hon är :) Behövde stödet utifall att jag skulle behöva någon där :P
Iallafall fick vänta ett tag innan vi fick gå in till Jan som vanligt, vi pratade lite om vad som hade hänt och sånt.. Sedan undersökte han mej lite och så skickade han iväg mej på ett EKG..
Hade ingen aning alls vad det var, så var lite halvrädd för att det skulle vara något med en massa nålar.. Så Evis och jag började "undersöka" saken, genom att googla ^^ Så då minskade min rädsla :)
Fick gå in i ett rum och ta av mej kläderna på överkroppen och dra upp byxbenen.. Sköterskan satte en massa "klisterlappar" på min kropp och kopplade fast en massa sladdar i dom.. Kändes lite lustigt att ligga där halvnaken med en massa sladdar på kroppen xD
Sedan sa hon att jag inte fick prata eller röra mej på en minut :P Jag vet att det inte alls är lång tid men när hon sa det kändes det som en evighet..
När vi sedan var klara så var det bara att sätta sig och vänta på att få prata med Jan igen.. Han sa iallafall att EKGt inte visade något speciellt.. Men han ville ändå göra ett blodprov, så han bokade in en tid till mej kl 14.00.. Då var klockan halv 12 :P Så det var bara att gå hem, försökte äta lite och sedan gå tillbaka..


Var pissigt nervös innan jag skulle gå in och göra blodprovet.. Men det gick faktiskt riktigt bra, var inte så farligt som jag trodde :)
När killen precis hade satt i nålen så sa han: Oj, här fanns det inget blod, kommer bara vatten..
Och eftersom att jag inte kollade på min arm så fick jag först lite panik och tänkte "va fan måste han göra om det då" men han skämtade bara.. TACK OCH LOV ^^
Så om ett par dagar får jag veta om det är något speciellt..

Efter vi var klara där så gick vi ner en trappa och jag gick och gjorde ett syntest till körkorts saken :P Tänkte att det var lika bra att få det gjort.. Tog 5 minuter och var jätte simpelt :)
Nu ska jag bara fylla i hälsopapprena och sedan skicka in det ^^

Iallafall jag mår mycket bättre nu iallafall, tror nog att jag mådde så dåligt för att jag inte åt eller drack så mycket.. Så imorron blir det jobb :) Var inte alls roligt att vara hemma hela dagen..
Imorron ska jag dessutom färga håret, vet inte riktigt hur det ska bli men ska iallafall extreme blondera mej först och sedan får vi se vad vi kommer på för skojsigt ^^ Om jag orkar/kommer ihåg så lägger jag ut en bild här när det är klart :D

Måndag

Nu sitter Thomas och klagar på att jag aldrig uppdaterar min blogg.. Även fast jag uppdaterade den igår ^^

De som läser min blogg vet att jag mådde pissigt igår och idag kan jag inte påstå att jag mådde mycket bättre.. Åkte till jobbet imorse och allt kändes prima men när kl började närma sig halv 12 så började jag känna mej jätte yr och mitt hjärta började slå jätte fort.. Så jag drack en massa vatten och gick på lunch, mamma och jag gick till pizzerian vid söder för att käka sallad.. Men direkt när jag tog en tugga så kände jag att jag inte klarade av att äta och så började jag må jätte illa..
Vi tog med oss salladen till jobbet och sedan bestämde vi att jag skulle åka hem.. Så mamma frågade om Walle kunde köra hem mej och snäll som han är så gjorde han det, mamma följde också med..
Försökte äta lite igen men det gick inte så jag gick och la mej.. Sov ett tag och vaknade upp och kände att jag va lite hungrig men fortfarande illamående..
Fick i mej lite bröd iallafall, hade världens huvudvärk och var helt skakis i kroppen..

Ska vara hemma från jobbet imorron, måste ringa till vårdcentralen för att kolla om de har några tider så att jag kan komma och undersöka mej.. Se om det är någonting som är fel på mej eller om det är något annat.. Känns inte så bra att gå omkring och känna mej såhär..
Frågade om min älskling Evis ville följa med mej om jag fick en tid imorron.. Vill inte gå själv utifall att jag måste göra typ blodprov och sånt.. Klarar inte av nålar ensam :/
Jag hoppas iallafall att jag mår bra tills på torsdag, för då är det bandit :) Och förhoppningsvis kommer jag att träffa Anderas då :D Men inget är säkert, så vi får helt enkelt vänta och se..

Idag var mamma och beställde blommor till begravningen på måndag.. Har bara sett bilder på hur de ska se ut, fast inte med just de färgerna så hoppas att det ser snyggt ut :)

Aja, nu orkar jag inte skriva mer.. Thomas är du nöjd nu? :P

Söndag

För er som läser min blogg eller bara känner mej vet att detta inte har varit en så bra vecka.. En massa jobbiga saker som har hänt och denna dag har inte varit bättre :(
Började med att jag gick upp kl 8 för att fixa mej och åka på handledarkursen för körkort, allt var jättebra till slutet när jag helt plötsligt svimmade.. Vaknade upp och det tjöt som faan i mina öron och jag fattade ingenting men förstod ändå att jag hade svimmat..
Kunde knappt stå upp utan att det kändes som att jag skulle ramla ihop, när jag kom hem så la jag mej i sängen direkt... Men fick sedan springa upp för att jag var tvungen att spy, tyvärr så kom jag inte längre än in i köket innan det brast..
Gick och duschade, försökte sedan äta (fast det gick inte) och la mej på soffan invirad i en filt.. Sedan var det dags att bege sig hem mot haninge igen..
Har iallafall klarat av att äta lite nu men mår fortfarande inte så bra :/ Men förhoppningsvis så mår jag mycket bättre imorron, eftersom att det blir jobb då..

Denna vecka har jag inte haft tid eller lust att försöka hitta någon Veckans babe så denna vecka blir det ingen.. Men jag lovar att nästa söndag ska jag ha en :) Hoppas att folk inte blir så besvikna

Torsdag

Jag vet att jag inte har skrivit på ett par dagar nu men har verkligen inte känt för det.. Har mått jätte dåligt över en massa saker bla Roffe, min kropp och en del andra saker..
Iallafall nu är det mesta planerat inför begravningen som blir den 1 mars :( Vet inte riktigt vilka som kommer men ett par stycken ifrån Skåne kommer..


Jag har börjat fundera lite på vilka av mina vänner som faktiskt är riktiga vänner.. Speciellt nu efter att Roffe dog, har haft en del folk som har beklagat sorgen och allt sånt medans vissa verkligen inte har brytt sig.. Börjar ju fundera på om det verkligen är en vän då (finns ett par personer som är undantag men fan inte många).. Känns inte riktigt som det, jag skulle aldrig behandla mina vänner på ett sådant sätt som jag känner att jag har blivit behandlad..
Vissa dagar bryr jag mej inte alls om dessa personer men andra dagar tycker jag att det är jobbigt att jag utsätter mej för det hela tiden.. Att jag fortsätter försöka få det bättre och bla bla bla men snart orkar jag inte mer.. Fortsätter saker och ting att vara som det är så kommer jag börja klippa mina vänskapsband och jag bryr mej inte ifall folk tycker att jag är dum, bitchig eller what ever.. This is my life and im going too live it the way that I want with people I care about..
Jag tänker inte leva mitt liv med folk som gör saker som sårar mej, avskyr falska människor och sådana som bara bryr sig om sig själv hela tiden.. Va ärlig och säg vad fan du tycker annars kan du hålla tyst och försvinna..!


Men tack och lov i denna hemska tid så har jag haft ett par underbara människor som jag inte kan vara mer glad för att känna :) Ni borde veta vilka ni är <3 <3
Sedan finns det en lite mer speciell som har lyst i slutet av en enormt lång och mörk tunnel :) Det gör mej verkligen glad :)
Nä, nu måste jag nog gå och sova.. Måste upp kl 6 imorron bitti..
OH SHIT..! Insåg precis att jag inte har packat, faaan ännu en sak jag måste göra imorron bitti *suck*

:(


RIP Rolf Johansson
10 dec 1946 - 15 feb 2010


Kommer att sakna dig enormt mycket, hoppas att du får det bättre var du än är nu <3 <3 <3

 


.


Denna veckans babe är min älskling Evelina :)

Har inte träffat dig på jätte länge nu, saknar dig jätte mycket <3
Hon klarade sitt körkorts prov i veckan, så nu kan hon köra omkring mej överallt ;) Allt blir så jobbigt när man inte har tid att träffas, blir extra svårt när vi jobbar så olika tider.. Jag hoppas att vi kan träffas snart och göra det vi är bäst på ^^ Äta och SHOPPA hihi :D
Älskar dig gumman <3


Söndag

Nu är det åter igen söndag.. Riktigt roligt men ändå ganska tråkigt.. Och så är det tyvärr alla hjärtans dag idag.. Jag är enormt anti mot alla hjärtans dag, vet inte riktigt vad det beror på.. Om det är för att jag aldrig någonsin har firat det med någon eller pga att det är så enormt töntigt.. Läste i en blogg igår och höll med exakt allt som stod.. Stod att det känns så töntigt att ha en speciell dag då man måste vara extra romantisk, gå ut och äta och allt sånt.. Mycket trevligare att bara en helt vanlig onsdag bli överasskad av sin älskade, då känns det lite roligare, mer spontant och romantiskt.. På alla hjärtans dag är det förväntat att man ska göra allt sånt..


Nästa inlägg blir det ni alla har väntat på ^^ Veckans babe :)

Fredag

ÄNTLIGEN ÄR HELGEN HÄR :D

Nu har ännu en arbetsvecka gått, denna vecka har varit roligare än övriga måste jag ju erkänna :)
Lite andra roliga saker har också hänt men det är inget som jag tar upp här xD De som behöver veta, de vet om det.. Haha nu blir ni andra lite nyfikna eller hur ;)
Faan vad jag ska soooova imorron bitti :D

Imorron blire bowling kalas :P Haha får se hur det blir.. Förhoppningsvis har jag någon sorts tur dag och spöar skiten ur bror xD

Nu ska jag nog försöka fixa min handklovor så att de inte går av när man använder dom xD Kanske skriver lite senare.. Kände när jag började skriva att jag faktiskt inte har så himla mycket att skriva om..

Onsdag

Jag vet att jag inte har skrivit sen i söndags men har verkligen inte haft något att skriva om.. Har bara jobbat hela dagarna ^^ Idag blev det iallafall lite ändring på det :)
Strax efter 16.00 så kommer Loppan till mitt jobb.. Jag var tvungen att göra klart lite småsaker bara och sen begav vi oss mot centralen för att kolla på Brolle när han spelade :)
Loppan var hungrig så innan det började så gick vi till Max så att hon kunde käka.. Sedan gick vi tillbaka till centralen för att hitta bra platser så att vi kunde se :D Hittade relativt bra platser, lite långt bak men såg bra iallafall :D
Stod en kille bakom oss som stod och tog oss på rumporna.. Riktigt äcklig typ *puke*
Tyckte att det var ganska roligt att jag kunde exakt alla låtar han spelade (förutom hans senaste singel) men han var riktigt duktig dessutom är han ju grymt snygg ^^
När han hade spelat klart så ställde vi oss i en EXTREMT lång kö för att ta bilder och sånt med han ^^ Och självklart så var han tvungen att dra när det var nära oss :P Men vi fick iallafall han senaste singel signerad :D


På jobbet idag har det varit lite halv dött och segt men ändå ganska roligt :P Halva avdelningen var på kurs i några timmar och när de kom tillbaka så gick andra halvan xD Har lärt mej lite nya saker idag, så imorron har jag nog en hel del att göra :)
Har varit på ganska bra humör idag dessutom :) Skulle till största delen tacka en viss person för det :D

Hoppas att ni är nöjda med denna lilla update för tillfället :P Skriver förhoppningsvis om någon dag eller så :)

 


.


Denna veckas babe som ni ser är Andreas :)
Vet att vi inte känner varann jätte bra men jag tycker att du är trevligt, otroligt snygg och en massa annat.. Jag hoppas att du inte blir bort skrämd för att jag väljer dig till denna veckans babe..
Vi har pratat varje dag denna vecka och det har verkligen förgyllad min dag :) Hoppas att vi kan ses snart igen :D


Söndag

Jag tror nog att alla som läser min blogg är ganska nyfikna på att se vem som blir denna Veckans babe.. Men ni får faktiskt vänta ett litet tag till ^^
Denna vecka har jag jobbat, jobbat och åter igen jobbat.. Har varit ganska jobbigt, min kropp ha fortfarande inte blivit van vid att gå upp kl 6 varje dag.. Men jag hoppas att det blir ändrig på det :)

Helgen var lugnt och riktigt skön.. Behövde verkligen bara ta det lugnt och vila ut.. Träffade Ante och Kristin igår också, var trevligt :)
Idag var vi hos Helen, Nattis och Lulle och hälsade på.. Helen var jätte brun, hon kom nyligen hem ifrån Egypten *AVIS*

Aja, har inte så mycket mer att skriva nu :P Men snart kommer Veckans babe upp :)

Onsdag

Började dagen med en stor Vanilj Latte från Espresso house.. Var riktigt gott och kände mig ganska hyper men det var ganska bra :P
Dagen gick riktigt bra, kände mej lite seg på eftermiddagen men what ever ^^
När jag väl kom hem så gjorde jag middag och mamma försökte fixa min data.. Gjorde en total rensning på den och sedan nu sitter jag och installerar om en massa saker.. Tänkte ladda upp lite bilder men kan inte ladda ner Itunes fören allt är installerat..
Nä men nu ska jag fixa mackor för morrondagen och sedan är det dags för mej att sova :P Blev inte så uppdaterat som jag hade tänkt mej men får bli en annan dag :)
Puss på er :) <3


Tisdag

Jaha, nu har det gått två dagar sedan jag startade Veckans babe, så vad tyckte ni om det då? Verkar det roligt eller bara töntigt? Tycker det är ganska bra att höra era åsikter, eftersom att det är ni som läser :)

Idag har jag haft så himla ont i min svank, har knappt kunnat sitta ner längre än 10 minuter innan jag får sådana smärtor så att jag nästan vill gråta :(
Förutom mina hemska smärtor så har jag känt mej totalt seg idag, har knappt orka göra någonting.. Vill bara soooova men det kan jag ju inte när jag jobbar.. Så just nu längtar jag tills helgen så att jag kan få sova lite längre än kl 6.30..

Satt för en stund sedan och hade en trevlig konversation med Andreas när jag ser att ingen mindre än Viktor skriver till mej xD Så roligt att han alltid ska höra av sig vid helt fel tillfälle.. Men ganska skönt att veta att han lever iallafall..

Funderar på om jag ska skaffa en till blogg, en som ingen känner till.. Känns som att jag inte riktigt kan skriva vad jag vill i denna pga att det är så många som läser den.. Vill inte vid vissa tillfällen såra folk men jag känner ändå att jag måste få skriva av mej på något sätt..

Aja kanske dags att gå och lägga sig nu..? Åh jag vill inte, är inte ens trött.. Men vi hörs imorron :) Puss på er alla <3

RSS 2.0