Fredag

Klockan är strax efter 10 och jag sitter på jobbet... Skönt måste jag erkänna, morgonen har än så länge varit bra..
Vaknade i bra tid, gjorde mej i ordning, gick ut med Cosmo, gjorde i ordning en jättegod frukost macka, åkte sedan till jobbet.. Var inte alls mycket trafik så vi hann till och med stanna på statoil för att köpa dricka.. Var dessutom 20 minuter tidig till jobbet..
Det är en riktigt bra start på dagen :) Sen var det dags för möte, tog lite längre tid än vi hade beräknat.. Meningen var att jag skulle hinna få ta ett par minuter med mina kollegor för att gå igenom ett par saker som har en liten deadline snart.. Men får ta mej tid att fixa det inom en snar framtid ^^

Idag efter jobbet blir det Erotikmässa med mina tjejer :) Ska faktiskt bli ganska roligt, måste ju erkänna att jag inte alls var sugen tidigare i veckan men det har ändrats...
Imorron är det HALLOWEEN och det ser jag så sjukt mycket fram emot... Vet inte riktigt om det är imorron eller nästa helg som man brukar åka till kyrkogården för att tända ljus och sånt.. Men imorron blir det iallafall någon sort "mode/hår visning" som Eve och Izza ska vara med i.. Efter det ska vi ut på krogen för att fira en galen Halloween..
Vi vet fortfarande inte vilken av klubbarna vi ska gå till men de tänkte vi att vi löser imorron xD

Min onepiece har inte kommit ännu, tyvärr men de ska nog komma nästa vecka :D

Nä, back to work :)

Onsdag

Ja, vad ska jag säga om denna dag? Har inte hänt så jätte mycket, har jobbat som vanligt och efter jobbet åkte jag, mamma och Bella till Port 73 för att Bella skulle kolla runt och jag skulle köpa ett par nya skor xD

Imorron ska jag upp mycket tidigare än vad jag brukar gå upp.. Har avdelningsmöte så jag börjar tidigare än vanligt.. Förhoppningsvis är det inte mycket köer, så jag kanske faktiskt hinner till mötet denna gång :P

På fredag blire samma visa.. Upp tidigt, möte på jobbet, jobba hela dagen och efter jobbet blir det erotikmässan med mina tjejer :)

Nä, jag har inte mycket att säga denna gång :P Får hoppas på någonting bättre nästa gång :P

Måndag

Fy satan säger jag... Denna dag har inte alls varit bra..
Har knappt hunnit ett skit på jobbet, ligger sjukt mycket efter i arbetet så jag blir nästan deprimerad när jag tänker på det..
Satt i möte halva eftermiddagen och innan det satt jag och höll på med en massa saker som tydligen var helt i onödan.. Är så trött på att alla har olika rutiner och säger olika saker.. Varför kan vi inte alla göra precis likadant..?

Efter att jag hade blivit så irriterad på det mesta så bestämde jag mej för att ta en liten paus för att beställa min Onepiece :D
Så om ca 12 dagar kommer den och jag längtar jätte mycket :D
Det verkar så sjukt mysigt att bara slänga på sig den där dräkten och bara mysa hemma en ruskig söndag :)


Nu börjar halloween sakta men säkert närma sig.. Vi har hittat en hel del ställen som vi kan vara på men har inte riktigt bestämt oss för vart vi ska ^^
Jag har äntligen hittat en dräkt (bild under texten) som jag är nöjd med, får vara polis i år :D Måste bara inhandla ett par nätstay ups och ett par snygga stövlar (utan klack) som jag kan ha på mej :P haha


..

Usch den här morgonen har inte börjat bra..
Vaknade upp och hade sjukt ont i ryggen, super trött och orkade knappt någonting..
Sen när jag väl var klar och vi var på väg till jobbet så är det SJUKT mycket köer..! Så jag kom försent och missade avdelsningsmötet på jobbet..! Det är inte okeey, avskyr att komma försent..

Igår efter jobbet åkte jag, mamma och mormor ner till invigningen av nya Port 73. Fy faan säger jag.. Vi satt i kö ifrån Brandbergen ner till Coop i ca 40 minuter.. Det brukar ta ca 2 minuter att åka ner dit i vanliga fall..
Men det var faktiskt ganska roligt, de har en massa roliga affärer som jag verkligen älskar :D
Ska kanske ner dit idag också för att kolla på ett par skor som jag gillade men var osäker på och kanske kolla runt med Bella & mamma..

Snart helg igen, riktigt härligt.. Ska sova ut och bara ta det lugnt :D
Nu är det lite mer än en vecka kvar till halloween och jag har fortfarande ingen kostym...! Det är inte alls roligt, måste verkligen leta nu... Har ju dock hittat en massa som jag gillar men det är alltid någonting som är fel.. Finns inte i min storlek, för lång leveranstid eller något sånt..
Måste nog åka till Flirt fashion och kolla igen om de har någonting och finns det inte där får jag väl kolla på typ Buttricks ^^ Kanske kan göra det i helgen..

Får lön på måndag - längtar som fasiken :D får se hur mycket pengar jag får över efter att betalat allt som ska betalas.. Då förhoppningsvis blir det att boka en tid för tatuering :D Känns lite nervöst över att ens fundera på att tatuera mej igen eftersom att jag svimmar så lätt haha.. Men det löser sig nog på något sätt ^^ Kanske kan köra med bedövningssalva? xD

Nä, ska nog fortsätta jobba nu.. Förhoppningsvis går jag på lunch snart (om jag hittar någon att gå med) haha

..

Måndag igen.. Tiden går verkligen fort, idag när jag satt på jobbet och kollade på klockan blev jag helt chockad.. Trodde klockan var typ 14.00 men nä den var typ 15.45.. Kändes som att jag hade förlorat nästan två timmar av mitt liv xD haha

Kom precis hem ifrån en promenad med Cosmo.. Var skönt att gå omkring och bara vara ifred :P Tyvärr så blåste det extremt mycket och Cosmo var inte alls sugen på att gå på promenad..

Har blivit en del strul runt det hela med halloween.. Vet inte riktigt hur det kommer att sluta men det blir förhoppningsvis bra..
Har iallafall kollat mycket på dräkter den senaste tiden.. Just nu funderar jag på om jag ska köpa en Tuxedo Bunny dräkt :)

Nä, har inte mycket mer att skriva just nu :P Återkommer när jag har något roligt att berätta xD

Torsdag

Är på jobbet, som alltid vid den här tiden en torsdag :) Livet är bra härligt ibland..
Började arbetsdagen med ett långt avdelningsmöte, var både underhållande och bra.. Vi gick igenom en massa saker som vi ska förbättra och blev en del argumenterande men det mesta löste sig i slutet :)
Klockan är strax efter 11 och snart ska jag gå på lunch, Evis kommer hit in för att äta med mej :D
Ska bli mysigt, har inte träffat henne på länge..
Idag kommer dessutom min älskade Loppa hem ifrån Turkiet, att hon lämnade mej här i kalla Sverige i två veckor tycker jag är lite elakt ;) Får försöka träffa upp henne också snart..
Sen så har jag ju inte träffat min plutt Jenny :( Det var nog ännu längre sen, det måste vi verkligen ta handom.. Vi får ta oss en rejäl date så vi får prata ut allihop, saknar ju er <3

Igår kväll var jag ute på en långpromenad med Cosmo.. Bara jag, Cosmo och musiken i mina öron.. Var riktigt mysigt faktiskt.. Det var inte jätte kallt så kändes inte direkt jobbigt att behöva gå ut, hade det inte varit så att Cosmo blev trött av att gå så hade jag nog fortsatt att gå ett bra tag till :)

Idag ska jag skicka tillbaka min halloween dräkt som jag beställde, den satt inte alls bra så skickar tillbaka den och letandet efter en dräkt fortsätter *suck* Men jag tror nog att jag kommer på någonting :)
Har ju dock fortfarande inte hittat någon klubb som vi kan vara på xD Hahaha får nog ta itu med det denna vecka.. Inte långt kvar nu ju..

Nä, nu måste jag fortsätta jobba.. Vi kanske hörs ikväll :)


Söndag

Vill börja med att tack Evis som har gjort min grymt snygga header :D tack gumman <3

Den här helgen har jag inte gjort en massa direkt, mest varit hemma och försökt bli frisk :/ Funkar dock inte så bra, mår fortfarande piss *suck*
Har försökt att fixa till mitt rum också men det går inte heller så bra.. Har iallafall fått in min andra garderob, så nu måste jag bara köpa en massa galgar och packa upp alla mina kläder :P Kanske kan göra det imorron..

Idag åkte jag hem till pappsen för att fira honom, hade köpte en ölprovning för två till honom :) Hoppas att han och vem han nu tar med sig får det riktigt roligt :)

Just nu sitter jag men en papperstuss i näsan för att hindra att det rinner så mycket, äckligt som fan men vad faskien ska jag göra..? Avskyr att vara så här förkyld..

Nä, fy har så sjukt ont i huvudet också.. Ska nog gå och lägga mej i sängen och vila om en stund..!

Ny header!

Gamla headern




Nya headern =)


Tisdag

Sitter just nu på jobbet.. Har inte en massa att göra men har en del (inte direkt ovanligt) ^^ Denna dag har gått ganska långsamt, kan vara för att jag för en gångs skulle inte stressar ihjäl mej.. Ganska skönt att faktiskt kunna andas och rensa bort sånt som har legat på skrivbordet ett tag..

Igår bakade mamma och Trollet kanelbullar - eftersom det var kanelbullens dag :D De blev super goda, åt två stycken till frukost i morse ^^

Idag har jag beställt min halloween dräkt xD Blev Miss Freddy dräkten, hoppas att den sitter snyggt :P Annars byter jag till någon av de andra två :P
Har fortfarande inte hittat någon klubb som vi ska vara på men det kommer nog lösa sig ändå haha :D Annars får vi väl springa runt på stan och skrämma skiten ur folk ;)

Har även beställt min pappas födelsedagspresent, ska hämta ut den efter jobbet (om det går) :)

Aja, nu ska jag fortsätta arbeta.. Finns på luren om ni vill något ;)

RSS 2.0