Måndag

Idag har jag gjort en massa saker var på ungdomsmottagningen och avbokade min tid och pratade med min barnmorska (hon ville att jag skulle höra av mej när jag har fått höra från kliniken så hon visste), va på Evexia och bokade massager till mej och mamma den 16 dec, va på najaden så mamma kunde säga upp sitt medlemskort sedan begav vi oss mot stan för att åka till kliniken för min undersökning..
Jag va så sjukt nervös när vi steg av tåget, skakade och mådde jätte illa.. När vi väl kom fram så fick jag vänta i 30 minuter efter min utsatta tid.. Undersökningen tog typ 15 minuter men allt gick bra.. Ska tillbaka imorron kl 14.00 för att göra prover, är redan nervös hatar ju nålar..
Iallafall efter att vi var klara på kliniken åkte vi tillbaka till centralen, gick och köpte kaffe/te och sedan gick vi till tåget för att åka till handen.. Där passade vi på att köpa lite julklappar och kolla på den nya julmarknaden..

Just nu sitter jag och försöker komma på någonting skoj att göra, är så sjukt uttråkad.. Några förslag?

:)

Jag lovade ju att jag skulle lägga upp bilderna från bakandet i lördags, så nu kommer de :)


BB och Camilla gör chokladbollar


Lotta håller på att göra brysselkex


Jag gjorde en massa knäck


Pappa hjälpte oss bygga ihop ett två-vånings pepparkakshus


Camillas sida på pepparkakshuset ^^


Och detta är min sida


Lördag

Som jag skrev igår så blev det en massa bakande idag.. Vi gjorde knäck, pepparkaks hus (två-vånings), brysselkex och ett misslyckad försök på mintkyssar..
Det var jätte roligt.. Knäcken som jag gjorde blev enormt god och de andra va också gott :) Haha när jag och Camilla satt och dekorerade vårat pepparkakshus så hade vi typ glasyrkrig ^^ Eftersom att Camilla hade jädrans mycket glasyr på sig och jag nästan inget så måste jag ha vunnit? ^^
 Jag har tagit bilder men eftersom att jag är hemma hos min pappa så glömde jag ta med mig sladden så jag kan inte lägga upp bilderna nu.. Gör det imorron när jag kommit hem till mamma igen..

Iallafall efter att vi hade bakat så började folk att lata sig medans jag och Lotta letade efter hennes adventljusstake men vi hittade den inte, hon har antagligen kastat den.. Sedan blev det dags för middag, vi åt fondue.. Var jätte gott, pappa och Lotta hade köpt en ny "gryta" så den var otroligt bra.. Den skvätte jätte mycket olja över allt och pappa fick skit mycket på sin hand, det är ju inte direkt kall olja heller så det måste ju göra sjukt ont att få det på sig :( När Camilla höll på att sätta kött på sitt spätt så "råkade" hon slunga det på mej.. Jag va ju inte direkt beredd på det så jag fick värsta chocken när jag fick en köttbit mitt i bröstkorgen haha ^^ Men förutom det så gick allt jätte bra och det var jätte trevligt.. Justde, pappa och Lotta hade typ köttkrig xD Va sjukt skoj, jag garvade så mycket att jag fick ont i magen..

När klockan började närma sig 22.00 så bestämde vi oss för att spela kort.. Jag vann inte för att BB satt och samlade på exakt samma som jag typ.. Eller han ville iallafall ha alla kort jag ville *suck*.. Pappa va inte med och spelade för han var ute med hunden när vi började.. Så han satt bredvid och hjälpte BB, inte okeey.. Pappa vinner ALLTID när vi spelar kort och bara för det spelade BB relativt bra..

Imorron måste jag gå upp ganska tidigt för jag ska åka hem runt halv 12.. Bella har ju dansuppvisning så måste hem innan och lämna mina saker och sedan åka till kulturhuset.. Jobbigt men förhoppningsvis värt det.. Får jag som jag vill så kanske vi kan stanna och käka någonstans haha :D

Nästa vecka känns det som att det händer en massa saker :P Men jag klagar inte, det är mycket bättre än att sitta hemma hela dagarna och tråka..
Måndag:
Ska till kliniken och undersöka mej (hoppas allt går bra)
Tisdag:
Ska åka och handla julklappar med Lille :D Ska bli riktigt skoj har ju inte träffat Lille på jag vet inte hur länge :(
Onsdag:
Evis och Jenny kommer hem <3 Sedan ska jag gå till ett fotoställe med Bella för att hon ska bli fotad.. Och jag ska fixa lite med lite julklappar :P
Torsdag:
Då blir det bio, New Moon ska bli skoj :D Vet inte riktigt vilka som ska följa med men hoppas att det blir några iallafall :)
Fredag:
Då ska jag till tandis :/ Har missat min tid 2 gånger redan så måste verkligen gå nu.. Måste ju börja betala efter årskiftet :(
Lördag:
Då har jag ingenting planerat än så länge :P Kanske någon som vill dra ut och festa? *Puppy eyes*
Söndag:
Antagligen bara ta det lugnt.. Förhoppningsvis återhämta mej från lördagen? ^^

Nä nu tänker jag nog gå och lägga mej i sängen och lyssna på musik tills jag somnar :P God natt

Fredag

Haha jag försökte MMS blogga tidigare idag när jag satt på tåget till Älvsjö men det kom tydligen inte fram xD
Aja skit samma.. Idag åkte jag för att möta upp Camilla efter hennes praktik i Älvsjö för att sedan åka hem till pappa.. Vi hann precis med bussen ut till byrsta, Camilla satt och va sjukt orolig hela vägen till vårsta :P
Så jag har inte gjort så mycket idag tagit det lugnt framför tvn med familjen och en massa godis :D

Imorron har vi planerat en hel dag :D Det börjar med att vi ska åka och handla en massa saker för att vi ska baka asmycket.. Vi ska försöka göra ett två vånings pepparkakshus hihi ska bli kul att se om vi lyckas.. Lägger upp bilder om jag hinner ta några xD Sedan ska vi käka fondue till middag :D Ska bli jätte gott, har inte ätit det på år och dar :P
Sen får vi se om vi ska dra ut och festa eller om vi stannar hemma :P Jag vill såklart ut och festa [You know how much I love to party] men vi får se vad de andra vill ^^

På söndag ska jag på Bellas dansuppvisning vid 12.30... Sjukt tidigt eftersom att jag måste åka hela vägen från "landet".. Vi får se hur tidigt jag måste gå upp då :P
Iallafall på söndag är det 1a advent och I love it.. Då kan man äntligen ta fram exakt alla julsaker, lyssna på julsånger och allt som tillhör julen..
Det enda som saknas nu är fortfarande snön..!

Grattis :)



Idag fyller min kära bror 22 år :) Grattis på dig <3


Torsdag :)

Nu sitter jag på msn och pratar/camar med söta Evelina som är i Thailand med våran älskling Jenny :) Var riktigt skönt att se dom, så man vet att de lever ;)
Saknar dom som fan, men tack och lov så kommer de hem på onsdag :D

Imorse när jag vaknade så ringde jag till min mamma för hon hade ringt till en viss klinik tidigare för att kolla om jag kunde få komma in och kolla mej.. Som tur var så hade de en tid men tyvärr inte fören på måndag 13.20.. Men det är bättre än ingenting och där får man svaren på en gång.. Hade jag gått till UM som jag egentligen ska så skulle jag få vänta kanske 2 veckor innan jag får veta vad det är..
Fick ganska goda nyheter också men det tänker jag inte berätta vad det var för någonting xD

I helgen får vi se vad som händer, Camilla ville dra ut på fredag men man vet ju aldrig.. Kanske ändras men hoppas att det inte gör det, känner att jag kan behöva komma ut och tänka på att ha kul istället :P
Vi ska iallafall baka en massa goda julgodis i helgen :D och jag tackar ju aldrig nej till att baka goda saker..
På söndag ska min lillasyster ha en dansuppvisning på kulturhuset i haninge.. Ska bli ganska intressant att se även fast jag redan har sett ungefär hela för att hon säger: så här gör vi på dansen..

Sedan på Tisdag ska jag träffa Lille och vi ska åka och köpa julklappar :D Måste skriva en ny lista på vad jag ska köpa till alla :P Har några klara men har många kvar.. Älskar julen, det enda som saknas nu är en massa SNÖ..
Det är faktiskt december snart och det är ingen snö alls ute, det kan inte bli mycket mer deprimerande..

Justde, här om dagen kom mamma hem från jobbet och sa: Jag vill flytta..
Så nu sitter jag hela dagarna ungefär för att övertala henne att vi borde flytta.. Vi får se hur det blir men förhoppningsvis blir det som jag vill :P


:(

Kom hem för en liten stund sen.. Var på ungdomsmottagningen och sedan käkade jag lunch med min lillasyster..
Det var både bra och jobbigt på ungdomsmottagningen.. Jag hämtade ut nya p-piller och sedan kollade min barnmorska på mitt ena bröst för jag har haft en knöl i ca 1 år..
Hon var inte riktigt säker på vad det var men hon ville att jag skulle kolla upp det ändå, så på måndag ska jag tillbaka dit för att träffa en läkare för att kolla upp det.. Min söta Linnea ska följa med mej dit för jag tror nog inte att jag vågar gå dit själv.. Tack älsklingen <3 Kommer kanske få ta lite prover och sånt skit också.. Det är nästan värre att göra än allt annat, för jag är extremt nålrädd..
Innan det ska vi åka till stan för att kolla efter lite julklappar.. Har massa kvar att köpa till, tur nog så är det 1 månad kvar till julafton :P

Nä, nu ska jag försöka hitta på någonting som gör att jag inte tänker på detta.. Skriver senare

Måndag natt

Satt precis och läste en riktigt bra sexblogg.. http://www.metrobloggen.se/sexiness
Var faktiskt ganska underhållande att läsa, speciellt kommentarerna från alla läsare.. Man började till och med garva vid vissa tillfällen.. Så jag rekomenderar att ni ska läsa denna..

Haha kanske ska börja läsa en jädrans massa bloggar och tipsa om dom? Det kanske skulle kunna vara roligt.. Båda för mej och för folk som förhoppningsvis läser min blogg..
Annars får ni som läser min blogg (vet inte om det är några fler än mina kära vänner) hemskt gärna ge mej lite tips på vad ni skulle vilja läsa om :D För då kanske det blir lite intressantare för alla..

Imorron har jag inte mycket planerat på mitt schema.. Ska till ungdomsmottagningen vid 14.00 och innan/efter det ska jag väl passa min lillasyster som är sjuk..
På fredag blir det kanske utgång med min syster.. Får väl se om hon hinner ändra sig innan fredag.. Hoppas att hon inte gör det för jag vill så gärna gå ut och festa.. Har inte festat på hur länge som helst..

Nu funderar jag faktiskt på att gå och lägga mej och försöka somna.. Jag skriver imorron igen :)
GOD NATT :D


Måndag

Jag vet att jag sa att jag skulle blogga när jag kom hem från Skärholmen.. Men jag orkade inte ^^ Så jag skriver nu istället :)
Jag hittade inte så mycket julklappar som jag hade hoppats :P Köpte ett par stycken men är långt ifrån klar.. Haha och självklart när jag är i ett köpcenter så måste jag ju köpa något fint till mej själv.. Så jag köpte en söt tröja och en söt väst..

Jag sitter nu och funderar på om jag ska starta en ny blogg.. Jag är inte så förtjust i mitt bloggnamn längre, det känns så emo-aktigt.. Men jag är inte säker, känns ju tråkigt att allt jag skrivit redan skulle försvinna ^^ Fast visserligen så behöver jag ju inte radera denna, bara skriva på den andra xD
Men jag skriver ju självklart här när jag har bestämt mej :)



Väst från New Yorker


Tröja från New Yorker


Skärholmen Nu är...

0-26c3a6c33828ccfdc4297b4f80c15e8e.png

Kolla varifrån!

Skärholmen
Nu är jag på Vårberg sjuk hem, har precis varit och träffat Roffe.. Va ganska trevligt, har inte träffat honom på flera veckor.. Nu ska jag, mamma, mormor och Bella bege oss till Skärholmen för att inskaffa lite julklappar :) hör av mej när jag kommer hem..


Sitter nu...

0-2be70f6f21e54275a941c5932cdf721a.png

Kolla varifrån!

Sitter nu och kollar på idol och är sjukt nervös för att Erik ska åka ut mot sugande Reza.. Mamma har ringt massa gånger och jag har skickat massa sms.. Är han inte kvar så blir jag mentalt galen.. Jag håller tummarna nu..


Fredag

Vill ha fler besökare :(
Ganska tråkigt att kolla sin statistik när man inte har mer än 6-12 besökare..
Är min blogg så tråkigt att ingen vill läsa den? Vet inte riktigt vad jag ska skriva om för att få den mer intressant...
Några förslag?

Iallafall idag är det fredag och för de flesta så betyder det fest.. Men tyvärr så är det inte så i mitt fall, idag kommer jag att sitta hemma, grilla och antagligen kolla på en film med la familia.. Inte direkt vad jag skulle vilja göra på en fredag men det är bättre än ingenting..

Idag fick jag ett fint litet brev från posten som sa att mitt paket har kommit :D Tyvärr så kan jag inte säga vad jag har beställt för det är en julklapp och den personen som ska få den läser denna blogg :P Så ni får allt vänta tills julafton för att få veta vad det är.. Såvida ni inte känner mej för då kanske jag kan berätta när vi ses ;)


Imorron ska jag, mamma, Bella och förhoppningsvis bror åka till Skärholmen för att handla lite fler julklappar.. Alltid bra att vara ute i god tid, innan det blir helt kaos i alla köpcenter..
Innan det ska vi åka till något ställe (antingen ett ålderdomshem, sjukan eller något liknande, cant remember) men iallafall vi ska träffa Roffe, min mormors man.. Har inte träffat honom på hur länge som helst, så ska bli ganska trevligt.. Även fast det inte är så himla skoj att se honom så sjuk :(

Nu har mina små pärlor Jenny och Evelina varit i Thailand i ca 3 dagar och jag saknar dom redan jätte mycket.. Men det kanske även är bra för mej att de är borta för jag förlitar mej ganska mycket på mina vänner.. Speciellt Eve, Jenny och Loppan (som är i London).. Så nu kanske jag kan få lite perspektiv på mitt liv och förhoppningsvis lösa lite saker...
Jag hoppas att jag och Lille skulle kunna träffas lite innan året är slut, har inte träffats sedan länge tillbaka.. And thats sad because I miss you <3

Men jag ska försöka uppdatera min blogg bättre (eftersom det är några som klagar ^^) och jag ska försöka hitta lite intressantare saker att skriva om :)


Måndag

Ja, nu är det åter till vardagen.. Inte för att vardagen är så mycket skillnad mot mina helger ^^ Men denna vecka är det lite annorlunda.. Har varit på en merit kurs idag och ska även dit imorron och på onsdag..
Efter att jag hade varit på kursen så mötte jag upp Evis och vi begav oss mot stan för att jag behövde köpa en födelsedagspresent till bror som fyller år den 26 nov..
Efter att jag köpt presenten så började vi som vanligt kolla runt i lite andra affärer för att se om man hittar några billiga rea saker och jag som är SÅ duktig på att hitta snygga rea saker hittade ju självklart två jätte söta tröjor på H&M..
När vi sedan hade bestämt att vi skulle dra tillbaka till Handen för att käka och sedan träffa upp tjejerna så träffade vi Azze och Cecilia plus barnen.. Kändes ganska konstigt att träffa dom igen men ändå ganska skoj.. Azze frågade om vi kunde komma tillbaka och jobba för dom men då sa Evis att hon hade jobb och då kollade de på mej... Så jag sa: Nä, jag kan inte riktigt.. Har precis börjat på en ny kurs så jag hinner inte..

Men sedan så gick vi och käkade på McDonalds för vi va typ båda skiiit hungriga.. När vi väl hade käkat klart så mådde man ganska illa :(
Sedan kom Julia och Jenny W.. Sen efter ett tag kom även Nakenfåret :) Så vi umgicks alla lite och sedan började alla sakta röra sig hemåt..
Jag vill verkligen inte att Jenny och Evis ska åka imorron :( Kommer sakna er som satan..
I love you both so much, so be careful over there.. And take good care of each other, because if something would happen to one of you or both I wouldn't know what too do :'(


Torsdag

Denna dag har varit ganska lång :P
Började med att jag åkte till Arbetsförmedlingen vid 9.00 och va där till ungefär 10.30 då gick jag till Ungdomsmottagningen för att boka tid för nya p-piller... Sen gick jag tillbaka till arbetsförmedlingen men stannade nere i trapphuset.. Då kom en av killarna som va på samma informationsmöte som jag och vi pratade lite.. I liked it because he was SO HOT :) Får väl se om man kanske springer på han igen ;) Efter det drog jag till Riksäpplet och pratade med Julia och sedan träffade jag lite lärare :)
Jag fick ta mitt möte på arbetsförmedlingen ca 1 timme tidigare än vad jag skulle :P Jag skrev dessutom upp mej för att få träffa en jobbcoach...
Nu sitter jag i vardagsrummet och kollar på Mammas pojkar och hjälper Bella med hennes skrivläxa...

Skriver lite senare eller imorron :)

Onsdag natt

Nu är klockan 02.00 och som vanligt är jag sjukt pigg.. Det jobbiga är att jag ska på ett informationsmöte imorron på Arbetsförmedlingen 9.00 :/ Så jag måste upp sjukt tidigt.. Men hade tänkt att jag skulle blogga lite och sedan lägga mej och försöka somna...
Vi får se hur jag gör imorron efter mötet om jag ska träffa upp Camilla och Lotta och åka hem till pappa med dom eller om det är så att mamma känner sig frisk imorron så jag måste vara hemma i Haninge för att passa Bella..

Denna vecka har jag inte gjort så jätte mycket.. Igår va jag på bio med Evis och Jullan och såg Trubbel i paradiset, det var inte världens bästa film men den hade sina moments..

Aja har inte så mycket att säga just nu.. Men kan uppdatera med under helgen om det händer något intressant eller om jag helt enkelt bara behöver skriva av mej lite :P


..

Halloween var ganska intressant.. Det blev mycket bråk, rån, fylla och en massa annat skit.. Men den var riktigt rolig till en viss punkt.. Nästa år tycker jag verkligen att vi ska tänka över vilka vi ska bjuda så att det inte händer samma sak igen..
Det va en brud på festen som snodde min dricka hela kvällen.. Om jag hade vetat det innan hon hade dragit så hade jag helt seriöst slagit ner henne..! Jag känner inte ens den där bruden och så tror hon att det är okeey att hon snor cider av mej.. Sånt blir jag så sjukt jävla irriterad på..

Model house jobbet sket sig totalt.. Fick en utskällning första dagen pga att hon inte tyckte att jag försökte tillräckligt hårt och en massa annat skit.. Så jag slutade där, jag försökte så gott jag kunde och om det inte räckte för henne så screw it... Skulle kunna få ett bättre jobb som jag faktiskt är bra på och trivs med att göra..

Den senaste tiden vet jag inte riktigt vad som händer i min hjärna.. Jag tänker på så himla mycket och allt omkring mej verkar gå åt helvete.. Jag bråkar med folk jag älskar för saker som inte ens är värt att nämna och jag blir grinig för saker jag egentligen har slutat bry mej om..
Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mej till, jag blir så frustrerad på allt och alla.. Tror nog att det är därför jag har festat så mycket senaste tiden, för då behöver jag inte tänka på saker och ting.. Då bara umgås man med nytt folk och har skit kul..
Måste verkligen försöka få mitt liv på rätt spår igen och bli happy igen..

Till alla er som har blivit offer till mina utbrott och sånt.. Förlåt, det är inget jag gör med flit..

RSS 2.0