Veckans babe :)

Veckans babe är...



Jag valde min älskade Loppan denna vecka för att hon var verkligen där för mej när jag behövde henne.. När jag bad henne göra en enormt viktig sak så gjorde hon det :) Och jag uppskattar verkligen det..
Du betyder allt för mej hjärtat.. Vet inte vad jag skulle göra utan dig, love you <3

 


Söndag

Nu är klockan ca halv 10 och jag sitter och kollar på tv.. Idag har jag varit på Itrim med mamma och köpt soppor till henne sedan blev det lite shopping.. Efter det så åkte vi och handlade mat och sedan vilade vi en stund ^^ Sedan var det dags för städning..
Imorron är det dags för jobb igen :) Ska bli intressant att se vad jag får lära mej, blir nya saker nästan varje dag :P

Som jag har sagt så ska jag göra Veckans babe.. Tänkte ta det i nästa inlägg så att det blir lite snyggare xD

Lördag

Oh, shit har jag inte skrivit sen i tisdags..? Sorry, ni som läser.. Jag vet att ni redan tycker att jag är dålig på att uppdatera men jag har inte haft någon ork när jag har kommit hem från jobbet.. Dessutom så händer det inte så mycket som jag kan blogga om..
Igår på jobbet gick allt jätte bra, fick två biobiljetter (alla på min avdelning fick det), fanns en massa bullar och sånt gott, jag gjorde klart mitt arbete ganska fort.. Sedan det bästa som kunde hända på jobbet hände :) Jag hittade Flipperspelet som vi har nere i lunch rummet :D Så jävla nice, jag och mamma stod och spelade i en halvtimme sedan va vi tvungna att gå tillbaka och börja arbeta..



På kvällen sen blev det utgång.. Skulle först dra till The Bridge men det blev Harrys istället :) Mötte upp Jorre på centralen för han hade precis slutat jobba så vi tyckte att han kunde följa med oss.. Vi hade det riktigt trevligt tyckte jag.. Sedan när klockan typ vad halv 1 eller 1 så kommer Andreas och Dennis dit.. Tyckte jag först var jätte roligt men sedan så vände det ganska fort.. Blev besviken på vissa saker, irriterad och en massa annat.. Sedan kände jag efter ett tag att jag mådde sjukt illa (jag var inte full, hade bara druckit 2 cider) så jag och Loppan gick till toan och satt där inne ett tag så jag kunde andas och ta det lite lugnt.. Hjälpte inte riktigt så vi bestämde oss för att åka hem..
Jag tror nog att jag mådde dåligt pga hela situationen mellan mej, Andreas och Dennis.. Jag var orolig redan innan och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra..

För några dagar sen satt jag och hade grymt tråkigt så då bestämde jag mej för att jag ska börja ha "Veckans Babe" på söndagar.. Det kan vara både tjejer och killar, bara för att det heter babe så måste jag ju inte direkt vara tänd på den personen :P Men iallafall så varje söndag tänker jag lägga upp en bild på veckans babe och det kanske blir en förklaring på varför just den personen blev det ^^
Så nu är det bara hålla tummarna och hoppas på att just du blir det xD

Men nu tänker jag nog gå och ta en kanelbulle som mamma bakade igår och sedan göra mej klar för ska snart åka till Roffe och kolla hans nya boende :)
Hörs senare <3

 


Tisdag

JAG ÄR SÅ HIMLA TRÖTT..!
Måste fasiken gå och sova tidigt idag så att jag inte är så himla trött imorron.. Orkar inte med att man knappt kan hålla sig vaken på jobbet.. Det är bara irriterande..
Hade riktigt mycket att göra idag, var mycket skönt.. Det tog lixom aldrig slut :P Men nu har jag nästan gjort klart alla högar så imorron blir det nya uppgifter..

I veckan blir det bara jobb och sedan till helgen ska det bakas, åka och kolla hur Roffe bor (han ska flytta till ett hem närmare haninge) och sedan så ska jag vara barnvakt på lördag.. Riktigt rolig helg xD
Får se vad jag och Bella hittar på, på lördag.. Förhoppingsvis någonting skoj..

Idag var min lilla älskling Evis och köpte en Iphone :) Så nu kan vi ringa och smsa varann gratis igen :D <3

Aja nu har jag inte direkt mycket mer att skriva.. Hörs imorron förhoppningsvis :P

Måndag

Nu sitter jag här och kollar på Paradise hotel.. Känner att jag är ganska trött, ska nog gå och sova tidigt idag :P Ska ju upp och jobba vid 9 imorron..
Idag var det ganska skönt på jobbet.. I början hade jag inte så mycket att göra men när klockan var typ 15.00 så fick Veronica den bra iden om att jag skulle göra min del på avtalen innan de andra gjort sina :P Så nu har jag en massa att göra :D
Så imorron har jag nog en del att göra :) Riktigt bra.. Nu ska jag nog ta och äta en glass och ta det lugnt ^^

Så vi hörs imorron..

Söndag

Nu är helgen slut och det ska bli skönt att gå till jobbet imorron :) Vill dock inte gå på mitt möte med Eva imorron men tyvärr så måste jag ju de :(
Helgen har varit lugn och skön.. Igår blev det middag med familjen + Lena, Sofia, Jonas och BB :) Vi fick en hel del skratt xD Roligt när Lotta får veta saker som alla vi andra redan vet :P
Satt och funderade hur fasiken jag ska orka med Camilla och BB i Egypten.. De som sitter och bråkar och är irriterande hemma :P När vi är utomlands kan jag lixom inte fly ifrån dom :P Hade jag själv haft en pojkvän så hade jag ju kunnat tvinga med han men jag har inte den turen just nu ^^
Nä men det kommer antagligen gå bra, har ju alltid min älskade ipod som jag kan lyssna på när de är jobbiga xD

Åh, jag är helt totally in love med denna låt :D


Första dagen avklarad :)

Idag var det första dagen som jag jobbade på Euroline :) Var ganska nervös imorse men allt gick jätte bra..
Jag fick hälsa på dom jag inte kände på avdelningen och sedan var det bara att börja att lära mej ^^ Det var ganska enkelt det jag skulle lära mej men när jag skulle börja göra det själv så funkade inte mina program, så jag var tvungen att vänta på att IT killen skulle komma och fixa det.. Han kom vid halv 2 och då funkade det inte heller.. Så han fick installera om ALLT på hela datan och det skulle ta ca 1 och en halv timme.. Så jag fick dela data med Maggan som hade telefon tid just då..
När vi äntligen trodde att allt hade löst sig så visade det sig att det inte gick att spara *suck* och det var när klockan var halv 5..
Så det fanns inte mycket mer att göra än att höra av sig till IT igen och be dom komma tillbaka och fixa det.. Så jag hoppas att allt är fixat när jag kommer dit imorron..

Imorron vid kl 14.00 ska jag åka till Gubbhyllan på Skansen för att träffa en tjej som heter Olivia.. Ska se om jag kan få en praktikplats där, förhoppningsvis så kan jag få det men jobba några kvällar för att fortfarande kunna behålla mitt jobb på Euroline..

Nä, nu måste jag nog gå och sova så att jag kommer upp imorron.. Börjar kl 9.30 - 17.00 och då beger jag mej mot Tumba och hem till papi :)

Tisdag

Nu sitter jag fullt påklädd i Eves vardagsrum.. Hittade ingen filt eller täcke, så jag värmer mej med min mössa, halsduk, tjocktröja och vantar som luktar as mycket rök..

Ja, dagen blev ju inte direkt som vi hade hoppats.. Vid 14 åkte vi till Ica maxi för att handla lite mat och snacks sedan bar det av mot Årsta havsbad..
Vi fick en hel del kärringstopp, fick byta förare flera gånger, bakluckan gick inte att stänga men när vi väl fick igen den så fick vi inte upp den xD
När vi var så gott som framme, bara en backe upp till huset så kommer vi inte upp för backen.. Så vi fick försöka hitta en annan väg upp.. Tog ett tag innan vi listade ut vart vi skulle åka men tillslut så hittade vi.. Då kommer det självklart ännu en backe och denna var ännu brantare och halare.. Så vi kommer inte upp för den heller *suck*
Till slut så gav vi upp och ställde bilen precis innan backen och gick till huset..
Vi fick ploga oss igenom snön hela vägen fram till huset.. Huset var svin kallt så vi började tända en massa ljus, sätta igång element och så startade vi en brasa.. När klockan blev ca 17 så blev det middag..
När vi nästan var klara så börjar Jenny säga att det luktar konstigt.. Så då vänder hon sig om och ser att HELA vardagsrummet var rökfyllt.. Så alla får typ panik och springer in för att kolla.. När vi försökte få bort röken så började det brinna ordentligt på bras saken.. Så Loppan börjar kasta snö på den och vi andra letar efter saker att släcka det med.. Blev bara mer och mer rök i huset och tillslut stod alla och grät pga att vi fått så mycket rök i ögonen och hostade för att vi andades in så mycket.. Vi kom knappt igenom vardagsrummet för att kunna öppna fönster...
Det var sjukt läskigt, trodde verkligen att hela huset skulle brinna upp..
Men tillslut så fick vi död på elden och röken försvann efter ganska länge så då bestämde vi oss för att vi skulle börja packa ihop allt och åka hem till Eve istället.. Kändes verkligen som att det var ett tecken att vi inte skulle åka dit idag..

Men även fast det var så pass mycket som gick fel idag så var det faktiskt riktigt roligt :) Skönt att träffa tjejerna och bara umgås..

Men nu vaknade Loppan och gick och la sig bredvid Jossan i en av sängarna, så jag kan sno hennes filt så att jag inte behöver ha på mej dessa illa luktande kläderna på mej :D

Framme

Nu är vi äntligen framme i Årsta havsbad :) Berättar om det imorgon :)

Jippi :)

Dagen började vid halv 7 *suck* då blev det duschen och sedan började jag fixa mej :) När klockan började närma sig 8 så gick jag och mamma mot bussen.. Känner att det var alldeles för tidigt att vara ute i kylan.. Men vad gör man inte för chansen till arbete ^^
Avskyr att sitta på en överfull buss, speciellt på morgonen.. Men det var riktigt roligt för mamma va så grymt anti allt och alla på bussen :P Satt några bakom oss som pratade ganska mycket då sa mamma "Åh herregud jag kommer inte klara av att höra dom där två babbla hela vägen" så då åkte mobilen fram så hon kunde lyssna på musik xD
När vi väl kom till Euroline så var det bara att hänga av sig jacka och sånt och sedan bege sig upp en våning för att träffa Anna :P (Visste inte att jag kände så många som jobbade på den avdelningen ^^) Iallafall så jag och Anna satt och pratade ett tag om allt möjligt inte bara jobb :P Men allt gick bra och jag fick jobbet ^^
Så jag börjar på torsdag, är inte riktigt säker på vad jag ska göra men det får jag se på torsdag :P

Imorron kommer jag nog inte kunna blogga för då ska jag, Loppan, Nakenfåret, Evis och Jossan åka till Loppans landställe :) Ska bli riktigt mysigt, komma ifrån haninge en stund ^^
Men ni behöver inte oroa er, jag kommer hem på onsdag och självklart så har jag med mej min mobil så ni kan få tag på mej :)

Justde igår så satt jag och funderade mycket på min nästa tattoo och nu har jag bestämt mej :D Jag är ca 97% säker på att det kommer bli så att jag ska göra denna :D (Bild under) Det jag måste göra nu är bara att spara ihop en massa pengar och sedan gå och göra den ^^ Om jag inte hunnit göra den innan jag fyller år så kanske jag kan önska mej den i födelsedagspresent :D Vi får se hur det blir men förhoppningsvis så hinner jag göra den så fort som möjligt.. Men det är så himla mycket som ska fixas innan sommaren ^^ Jag har sagt att jag ska köpa min systemkamera innan april och den kostar 5000 kr så jag hoppas att jag tjänar ganska bra på jobbet :) Sedan är det en massa som fyller år och tar studenten :P Så det kommer ju kosta också men jag kommer att lösa det på ett eller annat sätt :D


Söndag

Fy faan vad piss jag mår.. Jag är inte bakis mår bara allmänt dåligt..
Har känt mej yr hela dagen, har knappt velat ställa mej upp för att jag trott att jag skulle ramla ihop då..
Hoppas att det är över tills imorron bitti eftersom jag ska till mammas jobb på "jobb intervju"..

Aja, gårdagen va rolig.. Ciffa och hans band var grymt duktiga och de gick vidare tills nästa tävling :) Måste ju erkänna att han var riktigt snygg i verkligheten och extremt lång ^^
Mötte sedan upp Camilla och de andra på centralen för att dra vidare till Viper.. Det var ganska dött där men blev mer folk till slutet av kvällen.. Kom hem vid 3 tror jag :P

Okeey men nu orkar jag inte skriva mer.. Här kommer iallafall en bild från gårdagen


Lördag :)

Just nu sitter jag med en turban på huvudet för att håret ska torka.. Ska snart fixa lite mat så jag hinner äta innan jag ska dra..
Strax efter 17.00 så kommer Evis till mej för att hjälpa mej med mitt hår, så att jag blir ännu snyggare tills utgången ^^ Kvällen börjar med att vi ska på Ciffas spelning på klubben/fryshuset, ska bli riktigt skoj :)
Sedan vid ca 21.00 ska jag möta upp Camilla och alla andra någonstans för att sedan dra ut och festa.. Måste ju fira att Camilla fyller 19 år :D Grattis <3
Har fortfarande ångest över vad jag ska ha på mej men kommer nog på något :P Brukar oftast göra det ^^

Aja nu har jag inte riktigt tid att sitta här och lalla :P Nu ska det fixas mat, sminka mej och välja kläder :D
Hoppas alla får en trevlig kväll :)

OMG

Har precis sett klart på filmen Avatar..!
Jag kan ärligt säga att jag trodde att alla överdrev när de sa att den va grymt bra.. Men nu när jag har sett den så kan jag inte göra mycket annat än att hålla med..! Asså, den va så grymt gjord, coola djur och människorna va ju så häftigt gjorda..
Jag måste ju vara ärlig och säga att jag faktiskt satt och skrek åt skärmen vid vissa tillfällen ^^
Jag blev nästan lite kär i Jake ^^ Han va jädrans snygg, ville rädda alla för tjejen och ja everything about him <3

Jag skulle också vilja bo på det där stället, så himla vackert - om inte de läskiga djuren bodde där ^^

Om det är någon idiot som säger att den verkar tråkig så kan den typ fara åt helvete :P Den här går lätt in i min top 5 favorit films lista :D


Onsdag kväll

Nu är jag hemma igen.. Jag åkte och mötte Loppan på AF vid halv 3, vi va där till lite efter 3 och sedan drog vi till centrum för att käka.. När klockan började närma sig 4 så gick vi ner till tåget för att bege oss till Blåsut..
Tog oss en liten stund för att hitta vart vi skulle men vi kom fram i tid iallafall :D Det var vi och sedan 3 till och 2 "lärare" Marco och Marvan (tror han hette så).. Började med en del teori och sedan började vi att testa ^^ Det var riktigt svårt faktiskt :P Hade aldrig gissat hur mycket det behövs för att göra en Espresso :P Det var nog det som vi höll på med längst men det var mest för att det var någonting dumt med våran kvarn xD Men efter ett tag så gick vi över på Cappuccino och det var lite lättare :P

Vi visste inte att vi skulle få lära oss att göra mönster men det gjorde vi :D Så nu kan vi nästan göra löv och hjärtan.. Det var jätte roligt faktiskt, jag blev som vanligt extremt irriterad när saker inte funkade som jag ville men det var ju nästan väntat ^^ Så nu vill jag ha en espresso maskin så jag kan öva här hemma..
När vi skulle gå på tunnelbanan hem så står killen som spelade Cosmos där ^^ Det var fan lite roligt :P


Titta vad duktig jag var med lite hjälp av Marco


När jag testade HELT själv så blev det en snigel ^^


Onsdag "morgon"

Igårkväll så trodde jag att mina ögon spelade mej ett spratt.. Viktor loggade nämligen in på msn, blev i chocktillstånd.. Hade nästan blivit säker på att han va död (tack och lov så är han inte det) men fick reda på varför han inte hade varit inne sedan nyår typ.. Lite tråkigt, gillar att prata med honom.. Förhoppningsvis så kan det ändras nu ^^
Idag ska jag och Loppan gå på Baristakurs vid gullmars.. Ska bli roligt, innan det ska vi käka lite på Mcdonalds hade vi tänkt xD Loppan va så sugen på det igår så då tyckte vi att vi kunde käka där idag istället.. Haha jag måste fasiken lära mej hur man gör vissa saker på bloggen asså ^^ Känner mej som en extreme amatör som inte kan någonting typ men det ska de bli ändring på..
Yes men nu ska jag nog hoppa in i duschen och börja göra mej i ordning sen.. Måste hinna städa också innan jag ska iväg..

Jag skriver ikväll och berättar hur kursen var :) Pussar


Tisdag

En viss person som jag känner tycker att jag uppdaterar för lite.. Även fast jag faktiskt försöker uppdatera varje dag :P Händer ju inte så mycket så att jag behöver skriva 25 gånger på en dag xD
Iallafall idag har jag ju som sagt lekt med Loppan :) Vi började med att spela "Just Dance" sedan efter ett tag så slutade vi med det och började planera året lite ^^ Vi kom med ganska mycket intressant ideer, vi får väl se hur många som faktiskt kommer att ske xD Bla så sa vi att vi måste ta en resa ner till tyskland snart och köpa sprit.. Har alltid velat åka ner dit så nu måste vi fan göra det snart.. Eftersom att en hel del personer som jag känner har körkort nu :D
Just nu så sitter jag och fundera på om jag ska kolla på Avatar eller om jag ska lära mej spela gitarr xD Båda är extremt lockande men vet inte vilket jag vill :P Gitarr har jag ju velat lära mej i många år men får ju så jävla ont i fingrarna och så :P Men är så grymt avis på alla som kan spela gitarr.. Någon som vill ge mej privat lektioner? ^^

Nu känner jag att jag ska vara snäll och bjuda på denna söta bild på mej xD Från när jag, Jenny och Evis va i Nacka Forum och shoppade :) Vi hittade denna söta kanin som jag gosade med :D


Måndag

Ja, jag blev påminnd om att jag inte hade bloggat på ett par dagar så nu tänkte jag att det är dags :P
I lördags blev det bio med Camilla, BB och Mathilda.. Vi såg "Har du hört ryktet om Morgans?" den var helt okeey.. Trodde att den skulle vara bättre men den va helt okeey..
När bion började närma sig sitt slut så började min telefon ringa - tack och lov så var den på ljudlöst - visste inte vem det var men det fick jag ju veta sen :P
När bion väl var slut så ringde jag upp och hade ett ganska trevligt samtal med en person ^^ När vi väl kommit hem så la jag mej framför tvn ett tag och sedan satte jag mej vid datan.. Vid 3 tiden så gick jag och la mej.. När jag precis hade börjat somna så ringer min telefon xD Då är det såklart samma person som jag pratade med tidigare.. Blev ett ganska långt samtal med lite olika personer :P Va ganska intressant även fast jag va sjukt trött..

Idag har jag umgåtts med Loppan.. Vi åkte till Handen och fikade, vi hade ganska mycket att prata om och disskutera.. Sedan gick vi runt i centrum och kollade runt på massa saker :P Letade snyggingar att kolla på xD
När vi gick förbi 3 butiken så var Jonas där och han hälsade xD Ganska skojsigt att han faktiskt hälsar :P
Efter middagen så begav jag mej hem till mormor för att umgås lite.. va där från typ 19-22..
Nu sitter jag och kollar på Paradise Hotel xD Har inte direkt något bättre att göra :P
Imorron har jag en "date" med Loppan ^^ Vi ska leka här hemma.. Det kommer säkert att bli grymt roligt :D

Hörs kanske imorron :D

Fredag

Idag är det fredag.. Dagen började med att jag gick upp ur sängen och började packa :P Sedan gick jag och la mej på soffan och pratade med mamma i cirka en timme :P Sedan va det dags att börja göra sig i ordning.. Kände att jag såg ganska söt ut idag.. Hade på mej leggings, svart kjol, vit skjorta, väst och slips :) Tyvärr så har jag ingen bild att lägga upp för att visa.. Så ni får helt enkelt lita på att jag såg sjukt söt ut :)
När klockan var lite efter 14.00 så började jag gå mot centrum eftersom jag va tvungen att köpa ett busskort så att jag kunde ta mej till Södertälje.. Stressade som fan för att jag trodde att jag skulle missa bussen.. Men nej, istället var jag i tid och bussen 7 minuter sen.. Inte kul alls men jag hann med tågen som jag skulle med och det var huvudsaken :)
Jag åkte till Södertälje och träffade Camilla för att hon skulle handla lite kläder, jag hittade även en fin tröja för 50 kr på HM :) Sedan mötte vi upp BB och begav oss hemåt..
Vi pustade oss upp för backen, kunde knappt andas när jag kom innanför dörrarna.. Sjukt kallt och så ska man gå i en fet jävla backe, inte kul alls..
Pappa och Lotta höll på med maten när vi kom, Thaimat aktigt.. Lite starkt men gott.. Helen, Roger (Helens nya kille), Nattis och Lukas kom på middag.. Det var trevligt, var länge sen jag träffade dom..

Just nu så ligger jag i min säng och lyssnar på musik och pratar med lite folk.. Är inte riktigt trött men måste nog sova om en stund ändå..
Idag har jag suttit och tänkt en del på tatueringar.. Känner att jag verkligen vill göra en till :) Vet bara inte vilken av mina hundra olika ideer jag vill göra ^^ Eller snarare vet inte vilken jag ska börja med.. Ska tänka lite mer på det..

Torsdag

Nu har jag äntligen pallat mej ur sängen och börjat fixa mej inför dagen :)
Igår va jag hemma hos Loppan eftersom att hon fyllde 20 :) <3 Det var jätte roligt faktiskt.. Jag, Jenny och Evis va där vid halv 5 för att vi skulle hjälpa till med maten :) Vi gjorde kronärtsravioli med en enormt god sås och så vitlöksbröd till det :) Var ganska skeptiskt till om det skulle vara gott eller ej men det var jätte gott :) Så det receptet ska jag låna av Loppan.. (Alla bilder kommer upp sen, antagligen på min bdb men kanske lägger upp ett par här)
När jag väl kom hem vid halv 3 typ så var jag så frusen så att jag nästan ville dö.. Ändå fick vi skjuts ifrån vega till brandbergen.. Tack Nico :)
Idag ska jag åka och träffa Julia en snabbis för att lämna hennes laddare som hon glömde hos Anna.. Sedan ska jag kolla om jag kan komma förbi Evis och kolla på mina gudkissar så jag kan hitta något bra namn till dom :P
Annars så ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt, jag är ju faktiskt fortfarande lite sjuk :P
Imorron ska jag åka hem till pappa.. Vet inte vad som händer där denna helg så vi får se..
Aja, nu ska jag leka med min iPhone :D Hörs senare


Söndag

Idag sov jag ganska länge.. Vaknade vid kanske 11 men gick inte ur sängen fören vid halv 1 :P Behöver faktiskt vila ganska mycket eftersom jag är sjuk.. Har bara tagit det lugnt hela dagen.. Känner faktiskt att jag börjar må lite bättre :)
Har faktiskt inte så mycket att skriva om :P Jag sitter och hoppas på att mamma ska få ett sms till sin telefon imorron där det står att min telefon har kommit :D I want it now :D
Ska nog kolla på en film tror jag.. Hörs imorron typ :)

Nytt år

Ja, nu är det äntligen ett nytt år :D Nya spännande saker som ska hända som födelsedagar, folk tar studenten, semestrar, sommaren och allt annat skoj :)
2009 har varit riktigt spännande mycket saker som har hänt både saker som jag ångrar och sånt som jag vill göra om.. Hoppas på att 2010 blir lite intressant fast bättre :)
Har typ inga nyårslöften i år håller dom ändå aldrig, det enda jag har sagt är att jag ska skaffa ett jobb..
Nyårs afton va helt okeey, hade inte så stor lust att festa pga att jag har blivit sjuk.. Men pallade mitt arsle ut igenom dörren för att träffa alla.. Åkte ifrån Julia 23.52 och fick springa uppför backen vid Ica för att hinna se fyrverkerierna med mamma..
Gick sedan med mamma upp till festen som hon var på hos Coco och Linus.. Var där ett tag och sedan kände jag att jag mådde så dåligt att jag höll på att dö.. Så jag begav mej hemåt vid typ halv 2..
Så himla tråkigt när man blir sjuk på nyår :( Men kan ta igen det någon annan gång, typ på onsdag xD När vi tjejer ska hem till Loppan och käka och sedan ut och festa för att fira att hon fyller 20 år :D
Hoppas att jag har fått min nya telefon innan dess ^^ LÄNGTAR, vill ha den nu.. Har redan väntat i 2 dagar och vill bara leka med den :P

Aja, skriver imorron om jag har någonting att skriva :P Hoppas att alla fick en bra start på år 2010 :)


RSS 2.0